Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

lørdag den 4. oktober 2008

opgaveformidling -en op - gave

Opgaveformidling.dk har en web-side hvis eneste funktion er at kontaktformidle fra forbruger til håndværker. Opgaveformidling.dk forsimpler den tidskrævende opgave bygherren skal gennemføre når han henter tilbud fra eksperter. Fortæl bare om arbejdets karakter på hjemmesiden. Mindst tre konkurrerende arbejdsstyrker vil opsøge dig med dét for øje at aflægge et tilbud. Den form for service fra Opgaveformidling.dk er 100% fri for omkostninger og ingen tvinger dig til at afslutte en handel.

Det er nu mere end anerkendt at modtage forskellige håndværkstilbud over nettet.

Frem til idag har man gjort sådan, at man selv tager kontakt til eksperten hver gang man har et arbejde, der skal klares. Såfremt det, som forventet, viser sig at denne udvikling fortsat udvikles i samme hast, som vi har set det indtil nu, vil denne tradition i løbet af kort tid høre fortiden til. Fremover er det firmaet som kontakter dig. Oftest er det en tidskrævende og anstrengende opgave at kontakte uafhængige arbejdsstyrker kun for at få frembragt diverse uafhængige prisoverslag at sammenligne.
Selv at lokalisere nogle som har overskud til at tage vare på arbejdets karakter er uden diskussion et større arbejde Opgaveformidling.dk assisterer dig med at skabe forbindelsen mellem specialister af alle typer og de folk, som har brug for at benytte deres professionelle kunnen. Systemet er på den måde, at man forklarer hvad der skal laves på hjemmesiden Opgaveformidling.dk, og så er ens egen opgave ikke længere. I løbet af virkelig kort tid rettes der hendvendelse til dig af tre fagmestre, som ønsker at aftale tid til at tilse opgaven og tilbyde en pris.
Derefter vælger du ganske simpelt tilbudet, som opfylder dine præmisser bedst. Det skal dog siges at det er helt fri for forpligtelser at få aftaleforslag på Opgaveformidling.dk, så du skal ikke føle dig nødsaget til underskrivelse af en mulig handel. Det er i øvrigt 100% fri for omkostninger at anmode om et forskellige håndværksmæssige prisoverslag at sammenligne hos Opgaveformidling.dk, da håndværkeren ofrer et symbolsk beløb som går til dét, at være tilknyttet dette netværk.
Enkelte folk kunne så bekymre sig om specialisten bare tillægger beløbet fra sit kontingent i den endelige pris, men sandheden er dog anderledes. Alle indvolverede håndværkere er indforståede med at forbrugeren vil modtage talrige alternative tilbud.
Med dét i baghovedet tilbydes du den laveste pris de er i stand til at levere, fordi de afgjort ønsker at det er dem der vælges. Egentlig er resultatet, at denne måde at indhente tilbud på sikrer at det bliver på én gang enklere og samtidig billigere for bygherren. Specialistens fordel ligger helt klart i de mange flere handler han bliver tilbudt, i forhold til den gamle metode, hvor kunder som regel eftersøgte fagmestrene i telefonbogen. Denne, hvilken denne vel at mærke på lignende måde skulle betale for at holde sig præsenteret i. For eksperterne udgør denne metode en helt tilsigtet markedsføringsmetode, i forhold til at købe reklamer i telefonbogen, de gule sider osv. På Opgaveformidling.dk kan man fremskaffe forskellige bud fra malere, tømrerfirmaer, murersvende, smedefirmaer, gartnere, jordvarmevirksomheder, VVS folk, arkitektvirksomheder, og i det hele taget alle almene håndværksbrancher, men derudover også revision, IT-konsulenter med mere.

Mange flere nye arbejdsgrene bliver implementeret løbende, så man kan jo bare forsøge sig. Det er som bekendt 100 procent gratis og uden tvungne aftaler.