Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

fredag den 29. maj 2009

Mand draebt efter fodbold problemer

En 49-årig mand dør efter volden bryder ud i Coleraine følgende fodboldkampe involverer Rangers og Celtic.

tirsdag den 19. maj 2009

Sri Lanka kampe Tiger resterne

International bekymring vokser over skæbnen for civilbefolkningen i det nordlige Sri Lanka som kæmper fortsat trods af forlydender om et tamilsk Tiger våbenhvile.

Sri Lanka 's regering sagde tropper blev engageret i "endelig børstning up" timer efter et website knyttet til oprørerne sagde Tigre var at nedlægge våbnene.

EU's ministre forventes at ringe på mandag for en uafhængig undersøgelse af påstande civile er blevet rettet.

Begge parter siger, at andre har dræbt civile i lukket krigszone.

Undersøgelsen kræver komme som den endelige handling, synes at være der udspiller sig i en lang og bitter 26-års borgerkrig, som har efterladt nogle 70.000 mennesker døde.

Se et kort over konflikten region

Sri Lanka 's hær siger, den sidste LTTE (Tamilske Tiger) krigere er blevet penned i et 1,5 kvadratkilometer plaster af junglen.

På søndag den Tigre chef for internationale forbindelser, Selvarasa Pathmanathan, sagde i en erklæring om Tamilnet hjemmesiden: "Denne kamp har nået sit bitre ende."

En senere erklæring syntes at ændre de oprørske holdning, siger LTTE var "rede til at lukke munden på sine våben, hvis det er det, som kræves af det internationale samfund til at redde liv og værdighed for de tamilske folk".

Landet 's præsident Mahinda Rajapaksa har allerede krævet sejr, om på lørdag, at Sri Lanka var gjort fri fra "barbariske handlinger".

Europas 'forfærdet '

I Bruxelles EU udstedt et udkast forud for et møde mellem udenrigsministrene i mandags, der udtrykker en følelse af forargelse over de rapporter om civile tab på begge sider.

Oversigten sagde EU var rystet både på det store antal af ulykker og ved anvendelse af tunge våben i konflikten.

Oprør TIDSLINJE
1976 Tamilske Tigre form i det nordøstlige east1987 Indien installer fredsbevarende styrker til tamilske områder, men de forlader i 19901993 formand Premadasa dræbt af Tiger bomb2001 Angreb på lufthavnen ødelægger halvdel srilankanske Airlines fleet2002 regering og oprørere er enige ceasefire2005 Mahinda Rajapakse bliver president2006 Heavy kæmper resumes2009 Tigre opfordring til våbenhvile efter hær tager vigtigste oprørernes højborge, begrænser tigre til små kystsamfund enklave

EU presser på for FN's Menneskerettighedsråd til at indkalde til et ekstraordinært møde om Sri Lanka, ligesom det tidligere har gjort for Burma, Darfur og de palæstinensiske områder, rapporterer BBC 's Oana Lungescu i Bruxelles.

Et løfte om støtte kom fra Storbritannien, som tilbød £ 5m ($ 7.5m) at bidrage til at undgå en "humanitær katastrofe".

"Det er vigtigt, at vi får mad, medicin og husly i hurtigst muligt at redde liv, og derefter at vi kan hjælpe folk til at vende tilbage til deres hjem, så snart de sikkert kan," sagde Hillary Benn, Det Forenede Kongerige 's internationale udvikling sekretær.

Diplomater siger, at EU har begrænset indflydelse, vores korrespondent bemærker, selv om det kunne fjerne præferencehandelsindrømmelser adgang værd $ 150m (£ 100m), hvis landet er fundet at være i strid med internationale forpligtelser på menneskerettighedsområdet.

Rapporter afvige om antallet af civile fanget i de sidste kampe, med regeringen siger, at alle dem, der var blevet fanget i Sri Lanka 's nordlige krigszone havde undsluppet.

Oprørsgruppernes talsmand, selv om, sagde mere end 25.000 blev såret og har brug for opmærksomhed.

Regeringen sagde, at det ikke har reageret på udsagn udgivet den Tamilnet, og hævdede, at 50.000 tamilske civile havde forladt krigszone i de seneste dage.

FN har fortalt BBC hæren tal styrket sin opfattelse af, at Sri Lanka 's myndigheder var dårligt forberedt på den store tilstrømning af internt fordrevne personer.

Flygtningelejre indre er allerede hårdt belastet imødekommende over det store antal af dem, der er flygtet fra konflikten.

Leader på store

Kampene nærmer sig sin afslutning, uden nogen officielle ord om den skæbne, som De Tamilske Tigre 'leder, Velupillai Prabhakaran.

Nogle rapporter har antydet, at han er afgået ved døden, men - som med alle oplysninger fra krigszone - der har ikke været nogen bekræftelse.

Hæren havde mistanke om, at Prabhakaran, som dannede Tigre i 1976, ville opfylde hans langvarige afholdt løfte om at tage sit eget liv i stedet for ansigt fange.

Rapporter foreslog nogle af de sidste tilbageværende Tigre lanceret sig i selvmord angreb på regeringens tropper, men der var ingen ord om, hvorvidt Prabhakaran var blandt dem.

Formand Rajapaksa forventes at give et nationalt tv-nyheder konference i parlamentet på tirsdag, når rapporter tyder kan han officielt erklære krig over.

Mere end 70.000 mennesker er døde i bitter krig for et tamilsk hjemland.

Klik her for at vende tilbage

mandag den 18. maj 2009

Vi frigive vores poisions gerne Styrofoam-Fugazi

Omega-3 fedtstoffer, anses for yderst gavnlig for kroppen. Det kan være vigtigt at tage kosttilskud, fordi vores kroppe don 't skabe det naturligt. En sygeplejerske imidlertid for nylig opdaget, at nogle kosttilskud kan lave huller på Styrofoam kopper.

lørdag den 9. maj 2009

Labour-parlamentsmedlemmer 'overvej Lib Dem flytte '

Nogle arbejdstilsynschefer parlamentsmedlemmer har talt om at tiltræde Lib Dems hvis partiet taber valget, Lord Ashdown siger.