Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 27. september 2010

Papir Engineering

De Smithsonian Biblioteker har lanceret en ny udstilling med kunst af papir engineering, eksemplificeret i bøger med bevægelige dele, herunder pip shows, volvelles, concertinas og pop-up bøger. Siden det femtende århundrede, har bøger med bevægelige dele blevet brugt som pædagogisk og dokumentarfilm værktøjer. På Smithsonian, kan seerne undersøge strukturelle komponenter i over 50 pop-up og løsøre bøger, der viser de forskellige metoder designere og papir ingeniører bruger til at omdanne to-dimensionelle billeder i multi-dimensional former.
Denne udstilling har også to interaktive videoer, en række foredrag i papirform ingeniører og samlere og en online blog: http://smithsonianlibraries.si.edu/foldpullpopturn/
Cubanske kunstner Carlos Garaicoa Manso (født 1967) design panoramaudsigt pop-up bøger i byer, reconceiving moderne arkitektur til at løse nutidens politik og ideologier. Hans arbejde var med i 2007 University of South Florida Contemporary Art Museum udstillingen Homing Hjælpemidler og kan ses online via: http://www.usfcam.usf.edu/media.html # Homing. Den 23. august 2010, vil USF CAM åbne en ny Garaicoa udstilling, Carlos Garaicoa: La Enmienda que hø en MI (Making ændrer). Hold øje med opdateringer om USF CAM's hjemmeside.

onsdag den 8. september 2010

Tidligere kastede medlemmer fra Jersey Boys paa Duke Island Park paa 18 juli 2010




Tidligere medlemmer fra støbt af Jersey Boys udført på Duke Island Park, Bridgewater, NJ den 18. juli 2010.

Men hvis du var undrende, hvordan \ "hyldest \" bands og lignende arbejde ud, være opmærksom på følgende tilfælde gemt i SD NY:

Domstolen sag Antal: 01:10-cv-03.060-RJS
File Dato: fredag 9 april 2010
Sagsøger: Jersey Boys Broadway LP
Frankie Valli
Robert Gaudio
Marshall Brickman
Rick Elice
The Four Seasons partnerskab

Sagsøger Counsel: Robert William Clarida, Ronald William Meister af Cowan, Liebowitz & Latman, PC

Sagsøgt: Drew Gehling
Christian Hoff
Michael Longoria
Daniel Reichard
Matthew Scott
J. Robert Spencer

Årsag: 17:101 Copyright Overtrædelse
Domstolen: New York Southern District Court
Dommer: Dommer Richard J. Sullivan

*** Fra Playbill

Original Jersey Boys stjerner Christian Hoff, Michael Longoria, Daniel Reichard og J. Robert Spencer har indgivet en countersuit mod Frankie Valli, Bob Gaudio, Marshall Brickman, Rick Elice og producenterne af Jersey Boys - Dodger Theatricals, Ltd og Jersey Boys Broadway LP - efter en tidligere retssag gemt af sidstnævnte.

Som rapporteret i april, havde skaberne og genstand for Tony-vindende musical Jersey Boys gemt en retssag mod The Boys in Concert, en ny touring koncert produktion skabt af tidligere støbte medlemmer Hoff, Longoria, Reichard og Spencer.

De sagsøgte advokat bemærkede: \ "Disse fire utroligt dygtige mænd har fortjent den juridiske ret, gennem års slid og kunstneriske indsats (herunder en Tony Award for Mr. Hoff) til at fortælle publikum på det historisk korrekte, at de var stjerner i Jersey Drenge.... Det er også helt forkert og helt ærligt, latterligt at foreslå - som Valli, Gaudio og producenterne af Jersey Boys har - at vores kunder er at foretage en Copycat show af Jersey Boys. \ "

Forestil dig, ophavsret indsats her i Bridgewater, NJ.

onsdag den 1. september 2010

Design & Foedevarer mener: 02/14/10


Beklager at forsvinde, men det synes at være den måde, det går med mig. Vil stadig opdatere regelmæssigt her, med flere fund som disse, og meget mere Etsy sælger & vintage mapper. Jeg er også stadig opdatere regelmæssigt på Goodreads, og vil være udstationering i perioder på PopKissKiss. Tak for læsning!

Porcelæn bæver kranium med 18K guld tænder, 110,00 dollar, Beetle og Flor. For den elegante konservator, 25% af indtægterne går til charity.Nice foråret hår idé, via Shiny Squirrel.Project Rungay opdagede, hvor at købe Ping's amazing glasses.Perfect rød te kedel, fra Le Creuset (via Black Eiffel). Jeg lavede bibimbap igen, med bedre resultater (hurra for Super H-Mart!). Ny favorit snack: Shelly Senbei, lækker blød ris kiks drysset med sukker glasur.