Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 15. december 2010

Kunst i Stitchery

Da jeg først startede dette indlæg i morges (onsdag i Austin) var det stadig onsdag \ "downunder, \" og Sharon B. (PINTANGLE) havde lavet en vidunderlig anden udgave post til hendes oprindelige én til \ "Work in Progress onsdag, \ "viser hendes fremskridt på dette smukke ting.

Jeg har lige tjekket på det, og nu er det Torsdag der, og hun har skrevet endnu en anden af interesse - masser af links til gode ting, vi alle nyder.

Anyway, er det billede, der viser, hvilke fremskridt på stykket hun viste sidste onsdag, hvilket gav også inspiration og hvordan hun tilpasset det til et dejligt stykke overflade pynt type broderi. Det er værd at studere, og det endda giver mig lyst til at give det en chance.!

lørdag den 4. december 2010

Jake Gyllenhaal, Gwyneth Paltrow, Yogi Bear, Alotta Fagina, frugt, Baseball, Stuff

Når Jake Gyllenhaal præsenteret Gwyneth Paltrow med hende Elle Hollywood Kvinder hyldest tildele anden uge kommenterede han, at hendes rolle i Ironman 2 som Pepper Potts er den 'bedste karakter med de dummeste navnet' siden Yogi Bear og Alotta Fagina. Jeg er enig, Yogi er en latterlig betegnelse for en bjørn. Tak til Mermon for heads up!










Jeg værdsætter Gwyneth's håndbevægelser som hun beskriver den hylende morsomme og smukke Jake Gyllenhaal.



Love and Other Drugs varmer op

Det ligner den omtale for Love and Other Drugs varmer op. Ud over denne uges trykke screeninger, i næste uge pressekonferencer begynde. Tak til Monica for linket.


Stå op til Kræft

Det drejer sig om amerikanske sport, så over til eksperterne: "Som millioner af baseball fans tune ind for at se den amerikanske League's Texas Rangers og National League's San Francisco Giants konkurrere i første kamp i World Series på onsdag, 27 oktober på FOX, MLB vil igen bringe kampen mod kræft i front og medvirke til at øge midlerne til banebrydende "translationel" forskning til formål at bringe nye behandlinger til patienterne hurtigt og redde liv. Under den syvende inning strækning Game One of the World Series, en bevægende PSA byder Academy Award nomineret skuespiller, vil Jake Gyllenhaal spille på jumbo skærme til mængden, samt for millioner derhjemme ser FOX. Fans på stadion vil derefter blive bedt om at stå i fællesskab som sportscaster Joe Buck stævner publikum - og publikum -. Via en on-air opfordring til handling for at "starte stjernerne" som en hyldest til dem, diagnosticeret med kræft '


Og endelig ...

Der er rapporter om, at Jake Gyllenhaal's frugt ting ikke er faldende. Denne weekend er der rapporter om, at Jake og Taylor på vej til skoven for en skæppe æbler. Er det et godt tidspunkt at påpege, at der er et sandt overflødighedshorn af efterårsfarver frugt her omkring, moden til at plukke?



Tak til IHJ til at holde øje med Jake og hans æbler.