Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 29. april 2009

Busyies dag som en elektriker

I dag er jeg 'am så meget travl tjener masser kunde fra vores virksomhed, da min opgave er at imødekomme alle deres anmodning med hensyn til at designe og arbejde for skøn for landdistrikterne elektrificering projekter for brgy. også at gøre design til industriel gerne store anlæg. går jeg har en kunde betalt beløbet for 1699, plus millioner for 3-333kva transformator og i morgen er gennemførelsen.
Jeg håber, at ingen tillæg af mit arbejde orden i glat finish, siden jeg meget gennemse alle oplysninger om projektet fra tappe punkt for lasten side af kunder.

onsdag den 22. april 2009

Fejlene fra journalister: cringeworthy?

Følgende kommentar på IAM evoked billeder af Eli Kintisch og EUGÉNIE Reich:

I dag er næsten alle generalist medier (og endda nogle specialiserede medier) rapporter om selv grundlæggende videnskab, teknik, finans, jura osv. er brolagt med cringeworthy faktuelle fejl og misforståelser. For eksempler blot åbne din avis ...

Kommentar til IAM ->

Se JPTOS, pp. 743-746 (sept. 2006), en artikel med titlen "om forslag til at begrænse fortsat ansøgninger. "

Se især fodnote 11 i JPTOS artiklen (88 JPTOS på 746), som drøfter et forsøg på at kommunikere med Science om unøjagtigheder i juli 28 Artikel.

tirsdag den 14. april 2009

Management Haandvaerk paa listen for Top Karriere Blogs

Jeg var glad for at konstatere, at Management Craft er på listen over de 100 bedste engelsksprogede karriere blogs fra Career 100/Rise Smart. Du kan se den fulde liste her. Der er nogle store blogs på listen! Selv om karriereudvikling er ikke det vigtigste fokus i denne blog, jeg skriver om det ofte. Også for ledere, der bygger din håndværksvirksomheder er en vigtig måde at opbygge din karriere.

tirsdag den 7. april 2009

Woof Woof!

Du vil blive venligst at høre, at min barbermaskine hals er meget bedre, jeg lige sunde Husky og interessant nu ... men min hoste! Jeg lyder som en hund! (OK, så jeg ser gerne en også!)

Charlie har haft en hård par dage, da han er totalt forvirret og forstyrret, at jeg åbner min mund og denne frygtelig støj kommer ud. Jeg er sikker på han mener, jeg forsøger at bark!

Når det først begyndte han sprang omkring søger bekymret hver gang jeg gjorde det "væmmeligt støj" .. men som hoste forværret han ændret til forrykket .... derefter begyndte han afbarke sammen med mig. Det må have set ud som en dårlig komedie film med mig fordoblet op hoste, ham farende rundt og afbarke og alle falder over hinanden.

I øjeblikket er han ligger der ser mig .... bare vovede mig bark! Når jeg gør, vil han straks tiltræder i. Måske han mener, jeg forsøger at lære hans sprog ... men dårligt! Hvis det er tilfældet, så han vil bestemt ikke gøre en patient lærer. Hans farende rundt og afbarke forekommer mig, som om han siger "Nej! Ikke lide at ... som denne .... din accent er forfærdeligt!". Jeg kan forestille mig, hans frustration over, at jeg er sådan en dårlig elev ... lidt ligesom mine franske lærer var i skolen.

I mandags forsøgte jeg en dag på et referencebibliotek, Ideen er jeg vil gøre nogle forskning ... forkert! Det har ikke taget mig lang tid at workout at kollegerne forskere ikke værdsætter min bryde det anerkendte tavshed. Tavsheden var så du kan klippe det med en kniv .... indtil jeg kom. Så woof, woof, woof .... nej jeg har ikke taget Charlie! Det var mig på min varme op rutine. Alle øjne swivelled i min retning i fjendtlige glares. Jeg forsøgte at se ud som det ikke var mig ... men denne frygtelige støj bare holdes hoppe ud af munden på mig! Uanset hvad jeg gjorde det stoppet for et stykke tid og derefter ........ ROAR!

Jeg har efterhånden vide, når jeg er beat, så efter flere forsøg på tavshed besluttede jeg at give dem fred og kom hjem til nogle hot citron og honning.

Nu er den reelle nyheder .... solen har skinnede her for tre dage! Jep, tre! Det har været smukt og viser mig, at foråret er begyndt .. gudskelov. Jeg hader den Winter med alt det mørke og kulde.

For at fejre jeg lavede to "hånd malet" papirer (jeg kun har to, da de tager så lang tid!). De minder mig om den skovbunden, når foråret kommer, prikket med nye farver og liv. De kan ikke alle dem, kop te, men jeg elsker dem!

Du kan hente dem her

Jeg har stadig jagter stemmer .. så du ved at klikke på ikonet øverst til højre på siden og gå klikke på tommelfingeren opad til at stemme, hvis du kan lide det her! Du kan stemme en gang hver 24 timer for! OK, jeg kender ..... Jeg er fræk!

Have det sjovt og se dig snart! Forhåbentlig vil jeg have stoppet afbarke inden da!

Technorati Tags: hoste, gratis download, skovbunden papirer, handpainted, grafisk design, Scrapbooking

fredag den 3. april 2009

i sin vorden

Tja, jeg er mere sikker på nu. Poesi og skrivning er nummer et. Det er det eneste, der kan holde mig hele, SANE, opmærksomme. Alt andet falder væk, til sidst. Hvad jeg mener med poesi er meget bredt dog. Jeg tænker ikke kun de bøger, jeg læser, og de ord, som jeg sted på siden. Jeg tænker på placeringen af mit sind. Poesi er bare en praksis, der forpligter mig, samler mit sind og krop (i det mindste for en tid), gør mig mindre forlegen ved at sætte mig ind i noget meget større end mig selv. For andre kan der være andre metoder, andre måder at forbinde.

Jeg er også mere sikker på, at hvad jeg gør efter et job sager a lot!

Måske job der er endnu vigtigere end placeringen. Ikke på grund af karrieren eller penge, men fordi jeg ikke kan inddeler mit liv. Men jeg har også brug for sund hellige billeder af samfundet. At tale med andre kunstnere og forfattere.

Alt feeds i alt. Jeg har brug for at skabe et miljø, der er stimulerende. Jeg er besat. Jeg har opgivet at forsøge at være en anden. Nogen mindre neurotiske. Nogen fornuftigt med en karriere, pension, livsforsikring, en bil, et hus, 2,5 børn. Jeg er ikke på nogen måde dommer andre at finde lykken i disse ting. Men jeg har brug for noget andet.

Jeg er også ønsker ikke at flyde rundt uden formål, uden en achor.

Det har været mit dilemma for de sidste fire år som jeg spekulerede på omkring Asien, Polen, og nu London. London har ikke været let på alle, men det har hjulpet mig med at resee hvilket spørgsmål.

Steve Willey og Alex Davies arbejde deres vurdere off til at skabe en utrolig læsning serie og samfund (rammende navngivne Openned). Se www.openned.com

Der er også nogle virkelig spændende yngre og yngre digtere i London og Det Forenede Kongerige (se www.pastsimple.org).

Og dette spørgsmål til mig meget!

Men jeg har også brug for et miljø fra dag til dag at stimulerer og udfordringer mig. Jeg har været undervisning jobsøgning færdigheder, og hvordan du klikker på en mus og en masse grundlæggende engelsk for de seneste 9 måneder i London. Jeg har været undervisning virkelig grundlæggende skolefrafald og nogle lidt avancerede grammatik og taler for de sidste tre år.

Jeg beundrer dem, dedikeret ESOL fakultet at gøre denne dag ud og dag ind for mange mange år. Jeg tror på det.

Men jeg kan ikke. Jeg styrter ned igen.

Styrter ned som Korea, som Polen.

Så jeg har en samtale via Skype, for Bilkent Universitet i Ankara, Tyrkiet. Interviewet vil finde sted i 45 minutter.

Jeg har ikke sovet meget i de sidste to uger. Jeg har været stirre på loftet hele natten.

Jeg har brug for nogle alvorlige stimulation og udfordring!

Så måske vil det hjælpe. Hvis jeg kan få jobbet.

Universitetets synes meget godt fra det, jeg kan fortælle. Bilkent Universitet har en masse international fakultet og jeg ville være at undervise i engelsk 101, 102 og måske nogle filosofi. Indhold baseret instruktion betyder jeg ikke undervisning ESL (grammatik og taler osv.) fra en lærebog. Der er et emne. Også en gratis flade i nærheden af eller på campus. Et bibliotek med masser af engelske bøger og mulighed for at begynde at betale mit studielånssystem i USA og måske spare omkring $ 9.000 om året i to år. Jeg kunne genoprette min kredit i Amerika og forny mit udløb Green Card.

Jeg ved ikke, om jeg kan også få job på Bilkent University. Men jeg ved, at jeg ønsker at vende tilbage til universitetsundervisning. Jeg ønsker at lære igen. Jeg ønsker, at forskning og studere og blive udfordret. Ikke et tilbagetog fra de såkaldte "virkelige verden. " Jeg ønsker at undervise i de 18 år gamle freshman nogle Eksistentialismen. Jeg vil gerne høre dem. Til at lytte. At lære.

Jeg har forsøgt at blive:

en opvaskemaskine, en kok, en telemarketer (4 år), en bygningsarbejder, en markedsføringstilladelse udøvende (2 måneder), som er en cement mixer, en EFL underviser, en slags is haven lærer, en robot, en degnen, en filer, en database indrejse, en fisk og chip og så videre.


Jeg vil have min mening om brand.

Jeg er ikke god til det blah liv.