Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 25. juni 2009

Live From Iowa Speedway 6/21/09 - Del 6

Kapløbet om Iowa Speedway alle, men udvides til to år. Netop haft en pressekonference med Terry Angstadt af Indycar Series og Stan Clement og Jerry Jauron fra Iowa Speedway. Ligaen har alle men inked en toårig forlængelse af deres behandle de Speedway.

Det eneste udestående spørgsmål er at sikre en dato på nuværende tidspunkt af året stadig arbejder med Indycar skemaer osv., før den endelige, officielle meddelelse, der indeholder den dato. Alle tre insisterede Der er ingen større udestående spørgsmål. Angstadt også sagde 2010 tidsplan vil højst sandsynligt feature ni ovaler og ni gade / vej kurser.

"Vi er meget glade for at være her. Vi er glade for at være her hvert år, " sagde Angstadt, formand for den kommercielle afdeling af IRL. "Jeg tror, at dette år er endnu mere specielle på grund af muligheden for at forlænge denne i fremtiden. Når vi viser dig her, fra de mennesker i lufthavnen til de mennesker på hoteller til fans i og omkring de grunde, du er bare fremstillet til at føle sig meget velkommen, og det sker ikke i alle markeder. Vi elsker den konfiguration, afstand af sporet, det virker så godt for os på alle niveauer. Så igen, vi er glade for at være her og glad at udvide det i en overskuelig fremtid. "

Jerry Jauron, President og CFO i Iowa Speedway, var kåd som en skoledreng. "Hvad excites mig, er, når man ser derude er, at Iowa Speedway vil forhåbentlig fortsat være en del af den eksklusive racing steder at være vært for den Indycar Series. Det vil stoerkne de Speedway som en af de øverste Motorsport sted i verden. Det er en spændende tid at være på Iowa Speedway.Exciting for staten Iowa, og hvad vigtigere er, for Indycar fans i det øvre Midtvesten. Vi har solgt billetter for vores race i dag (til fans i) 24 stater. Så jeg tror, der siger en masse om Iowa Speedway og vores fremtid, og vi ser frem til mange år med Indycar Series.

Sporet er blevet udvidet via temporaring siddepladser i og uden for tur 4 hvert år den race har været her. Sporet er udsolgt til dagens race, med en anslået 42.000 fans forventet. Med hensyn til hvor mange pladser Iowa Speedway kan fortsætte med at tilføje, Clement sagde sporet har masser af plads. "Du holder køber og vi vil holde os tilføje. "