Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 24. september 2009

Ham!

Distrikt 9 var spændende og mærkeligt at flytte (og jeg hader bugs!) Og en triumf over mislykkede format (der er normalt ingen undskyldning for noget så doven som skifter fra faux-dokumentarisk stil biograffilm til en alvidende POV og tilbage flere gange ... bortset når de film, der gør det, er dette spændende). Jeg elskede det, gjorde jeg, men det var ikke min yndlings film, jeg så i denne weekend. Det blev i stedet Hayao Miyazaki's Ponyo, en ellevild Lille Havfrue reimagining hvis plottet afhænger af en guldfisk med et menneskeligt ansigt, der ønsker hende alt om at være menneske, men hvis kærlighed med en 5-årig skal være reel, for at for at pind. Det er ligesom, hvad der ville ske, hvis syre blev slettet på en Love Is ... komisk. Og jeg kender \ "X på syre, \" er en sådan cliched måde for at godkende noget kritisk, men jeg har aldrig set en film, hvor det er mere apt. Du behøver ikke at være på noget for at få dit hoved blæst ud af det lort - det hallucinerer for dig. (Ligesom de fisk i gif ovenstående, at skødet som bølger og går ned mod tørre jord, men reemerge som fisk ... og noget for Ponyo til at køre på.)

Og taler om medium, Miyazaki han gift med ham, og det er sådan en kærlig union til at se. Hans fantasi er så grænseløs, hans foreninger så bizar, hans billedsprog så farverige, at det kun kunne være præcist oversættes via animation. Han slår mig lige så bekymret (hvis ikke mere) med sammensætning end en indsats, og så hans gammeldags 2D-stil føler især relevant for ham. Han kan lide at fylde skærmen ligesom det er et maleri, forkæler os med detaljer som Spider-krabber kravle i et hjørne eller børns kunst, der pryder mange vægge eller Opvaskemiddel sidder ved vasken som en mor forbereder middag eller en gennemgang af forhistoriske fisk, pop op til nogen bestemt grund. Nogle gange det mest betagende ved det er, hvor indviklet det hele er. (Og på grund af de detaljer, det er virkelig noget at se på den store skærm. Du kan nemt få fat i en piratkopi, men du er seriøst kun stjæle fra dig selv.)

Ponyo er den type billede smørrebrødsbord du måske tror, at du kunne se uden lyd. Det er sandt, at det ikke er så kompliceret som andre Miyazaki billetpris gerne Princess Mononoke eller endog Chihiro og heksene (som ikke var meget kompliceret i første omgang), men hvad jeg elskede lige så meget som det visuelle var den skøre skid disse tegn, sagde til hinanden. Et udsnit af mine yndlings citater:

- Sosuke (den 5-årige, der redder Ponyo og forelsker sig i hende, tror jeg?): \ "Hendes navn er Ponyo! Hun kan lide at spise skinke! Og hun er magi! \"

- Sosuke: \ "Ponyo var en fisk. Vand ikke gør hende våd. \"

- Sosuke: \ "Se på hendes fødder, de er ligesom hænder! \"

- Sosuke: \ "Alt, hvad hun tænker på er skinke, mor. \"

- Sosuke mor (når de forlader sit barn alene hjemme): \ "Du er kun 5, men du er meget smart. Sommetider er vi nødt til at tage et spring. Vær modig. \"

- Sosuke: \ "Må ikke blive til en fisk igen. Jeg vil savne dig. \"

- Sosuke (råber til far, hvis pram er forbi hans hus): \ "Jeg tager sig af alle, far! \"
Ponyo (også råbe): \ "Ham! \"

Undertiden virker det, som der er en oversættelse ting i gang (jeg kunne ikke finde ud af hvorfor fanden alle ved at sige, hvad et smukt navn \ "Ponyo \" er), men jeg mener virkelig, at Miyazaki og hans team er netop det skrupskør. Det hele er så surrealistisk. Et tegn beskriver nogle situationen som et hul, som er blevet revet i stoffet af virkeligheden. Ja, jeg kender den følelse.

tirsdag den 22. september 2009

USA ligger mod bombefly frigivelse

Slægtninge til Lockerbie-bombningen ofre er splittet over nyheden om, at manden er dømt for drab kunne frigøres.

fredag den 11. september 2009

Live tekst - Internationals

GOALFLASHES og større ulykker (alle gange BST)

606: DEBAT
Dine tanker om den videre

Til at blive involveret bruge 606 eller tekst os dine synspunkter og kommentarer til 81.111. (Ikke alle bidrag kan bruges)

Af Caroline Ost

1713: Skotland kick off i Oslo i 1800 BST i et spil du kan se live på BBC2 og på denne her hjemmeside (UK only). George Burley \ 's side er i øjeblikket andenpladsen i Gruppe Ni med syv punkter, men at \' s kun fire foran bund Norway.1711: Ville det begynder med en \ "Jeg \ 'Og måske ende med ... welumoNo chance af en ny - de ulve strejkende, som ubesvarede fra to værfter på Hampden, er såret. Kenny Miller får nikke up front i en afgørende spillet for Skotland i Oslo.1705: Hello there. Hvis du skulle opsummere Skotland \ 's sidste møde med Norge i ét ord, hvad skulle det så være

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

tirsdag den 8. september 2009

Piraternes TV

Hold kæft, hvor er Pirat TV grineren.
Der er humor i lange baner her. Masser af klip med banjo´s likørstue, Christian med sit Aktion, og masser andet guf. Lad være med at klikke, hvis du snart skal ud af døren, for det tager helt automatisk temmelig lang tid at cruise rundt siden. Men sjovt er det !!! Så hvis du har lidt tid til overs, så er det bare afsted.
http://www.dagensbuzz.dk/

søndag den 6. september 2009

DIY Weekend: Broderi bjaergning



Jeg mente at skrive om denne hovedpude for et par uger siden, men aldrig fik omkring den. Hovedsagelig fordi da jeg gjorde det, jeg har ikke dokument processen. Anyway, jeg fik en ny chance og tænkte det ville være en god DIY-projekt til at dele. Den pude ovenfor (og den ene nedenfor) blev broderet af min mor om 30 + år siden. Hun fik interesseret i at gøre broderier for et lille stykke tid, og disse var to afsluttede projekter, både gøres til puder. De blev kits at hun bestilt (måske fra Colonial Williamsburg), der fulgte komplet med linned mønster, broderi garn og opbakning materiale. Okay, så hurtigt fremad tre årtier og et par hus flytter og disse puder befundet sig skjult i mine forældres loftsrum - beskidte og falder fra hinanden. Da min far blev syg i december, blev han ved hjælp af de puder han kunne finde frem til forslag selv op i sin stol og en ovenfor fik et nyt workout. Efter at han afgik ved døden i januar, og vi var rengøring ting ud, vi næsten kastede ud hovedpude. Det var flad, beskidt og trist at se. (Så blev vi, faktisk). Mor sagde til kastede den ud og jeg havde det i min hånd over papirkurven da jeg indså, at i dagslys, mønstret og udførelse var ganske dejligt, og det kan muligvis genoplives. Og jeg er så glad for jeg fandt, at anden look. Funny, for da jeg kom gå tilbage i mors hus med det i min hånd, sagde hun, da jeg gik i, måske skulle du holde hovedpude. Jeg brugte en masse tid på at gøre det! Whew! Jeg tror, at hvis vi gerne kastede det, ville det have været en af disse niggling ting i baghovedet, bare lidt ked af.

Okay, så nu har jeg en smuk pude, igen for at matche min stue - beklager Mom! Anyway, hun gjorde slags ønsker det, men greens ikke matche hendes hus. Nå, heldigvis, fandt hun en anden, der har behov for en nye klæder! Jeg tror, hun skal have gjort dette en første da det er betydeligt mindre kompliceret end den pude op toppen.

Så her er hvordan jeg genopstå disse triste lille broderede puder. Første, de havde brug for at blive vasket. Billedet ovenfor ikke yder retfærdighed til, hvordan beskidte denne pude virkelig var (som det var pude # 1). Billedet nedenfor bedre viser, hvad jeg var der beskæftiger sig med. Der var også nogle fragmenteringsprocessen i linen til at blive behandlet.
Så efter at fjerne pude (som forsøger at bryde fri anyway) Jeg afbrød tilbage, forlader svejsepunkter for at stabilisere linned under vask proces. Jeg har brugt flydende vaskemidler og meget varmt vand for at komme ud så meget snavs og støv som muligt. Jeg skylles indtil vandet løb rene og derefter kommes i en mild blegemiddel og sæbe badet i varmt vand og lad sidde i et par minutter.
Nå, okay. Denne man ikke holde op samt pude # 1 gjorde. Mere fragmenteringsprocessen ... En stor side note - hvis disse var reel antikviteter eller af stor værdi, vil jeg ikke anbefale at gøre som jeg gjorde uden input fra en professionel tekstil restaurator. Da disse var hjemmelavet, loftsrum konstaterer, følte jeg okay bare blundering sammen på min egen.

Jeg nævnte det til mor, som sagde, smide det væk, that's fine. Jeg var op til den udfordring, og regnede med, at det ikke ville skade at holde forsøger. Den linned skulle stabiliseres for at stoppe shredding, så efter at afskære de gamle svejsepunkter, jeg overholdt en stiv jern på grænseflade.
Når det var gjort, jeg havde brug for at finde koordinerende stoffer. Da jeg ønskede at give dette til min mor (gavmild, jeg kender!) Jeg ønskede at matche hendes udsmykning, som tenderer i retning af blues. Normalt ville jeg stykke sammen stoffet grænserne omkring et center image, men da dette linned square var nu i fare, jeg regnede jeg skulle bare sy den på toppen af et fintmasket kvadratisk, og top med en udsmykning. Jeg kan godt lide at holde i besiddelse af ophørte stof memo prøver til brug som puder - så hurtigt og nemt!

Nedenfor, vil du se ansigtet stof og trim, at jeg gerne valgt og tekstiler var jeg beslutter mellem for bagsiden stof.
I sidste ende er jeg gik med den enkle blå basketweave, hvilket er fint - det er ikke om bagsiden anyway!

Og Voila - en beskidt gamle pude bliver en ny leasingkontrakt om liv!


Så tjekke din loftsrum og se om du har noget, der kunne igen. Du har aldrig vide!




Abonner på:: Surroundings::