Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 31. december 2008

Nr. Stone Unturned: Strategier for Cash Management i Hard Times

nr. Stone Unturned: Strategier for Cash Management i Hard Times
 nr. Stone Unturned: Strategier for Cash Management i Hard Times
Mens mange mellemstore virksomheder har sunde balancer og solid kredit historier, udgifter til finansiering for næsten alle virksomheder vil sandsynligvis stige på kort sigt.

Denne undersøgelse rapport fra CFO Research Services i samarbejde med American Express viste et bemærkelsesværdigt skift i fokus blandt finansiere ledere som deres virksomheder forberede sig til de skiftende tider . Mid-size selskab CFOs og deres hold er nu under større hensyntagen til kortsigtede likviditetsstyring. Som svar, mange finansiere ledere i mellemstore virksomheder er nu leder af en bevægelse for at få "tilbage til det grundlæggende." Men det er ikke at finansiere ledere bliver bedt om at gøre less? "i stedet, er de re-sortering deres prioriteter at afdække alle muligheder for at styre omkostningerne og styrke driftskapital.

Gennem denne undersøgelse rapport, udforske mid-size ledende finansiere executives' kortsigtede likviditetsstyring bekymringer, planer og prioriteter i lyset af de aktuelle finansielle marked realiteter.

Ingen Stone Unturned: Strategier for Cash Management i Hard Times


Udgivet af: American Express


Mere Free Magazines Free Magazines

første set fra
nr. Stone Unturned: Strategier for Cash Management i Hard Times

finansiering, cash management, hårde tider

Ingen kommentarer: