Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

fredag den 28. august 2009

Naar slukningsforsinkelse Vil ikke lukke Off

Jeg var komfortabelt - til sidst - og først lige ved at glide ud, når jeg hørte den umiskendelig lyd, der er et indgående SMS-besked på min mobiltelefon. Hvad fanden? Jeg troede, jeg ved, at det er et godt stykke tid efter midnat.

Jeg vendt på lys. 12:22. Jeg polstret over til min telefon, som jeg normalt ville have allerede slukket timer siden. I guess I'd glemt. Måske var det fra MonkeyGirl. Eller måske var det PB. Hun og jeg var blevet udveksle emails tidligere på aftenen. Men nej.

Husejere, sænke dit realkreditlån med et lån modifikation. Jeg har ikke brug for at læse mere. Jeg kunne føle mit ansigt going rød som vrede steg. B * stards! Ringer folk efter midnat! Kan ikke vente med at slå denne en i til Do Not Call Registry, hvor min celle har været registreret i mindst tre måneder.

Det wake-up var særlig grim som jeg havde brugt nogle af mine begrænset aften bekæmpe køkkenvask. Husk, hvor glad jeg var for at få varmt vand og vand pres igen? Nå, glæden var kortvarig. I weekenden, det varme vand ville ikke slukke og ville udstede en støt strøm, selv når off - medmindre du vendte afspærringsventil.

Jeg kan beskæftige sig med dette, tænkte jeg et par dage siden som vasken og dens inventar vil være forsvundet i løbet af et par uger. Men så i går aftes, vores midlertidige metode mislykkedes. Med en skruetrækker, jeg omsider formået at få ventilen til at aktivere og vandet gik. Men hvad nu? Jeg tror jeg har brug for en ny afspærringsventil. Hmmm.

VVS er ikke min forte selvom jeg har gjort min andel. Jeg forsøgte at huske, om jeg har nogensinde erstattes en slukningsforsinkelse eller ej. Måske i badeværelset, en gang, et århundrede siden? Kan ikke huske. Under alle omstændigheder var det ikke ser ud som det ville være at hårdt. (Skønt disse er historisk meget slags job jeg har fundet at være det vanskeligste.)

Lyder som jeg skal finde ud før end senere.

lørdag den 22. august 2009

Wilmington hustage-SOLGT

Dette blev gjort fra samme nøjagtige stedet, at jeg gjorde Front St. Vandingssystemerne Hole fra (post fra et par dage siden-nedenfor) ikke noget som at oprette en gang og få et par søde små malerier uden at rive ned og flytte. Her er et tip for. Mest parkering dæk er fri på weekender og i Wilmington i parkometre og parkering dæk er gratis om søndagen. dens mord gør byerne steder i løbet af ugen. Nu vil jeg vente til weekenden, når der er mindre gade trafik så jeg dont nødt til at vandre langt fra mit parkeret lastbil og parkering er gratis.
Til de priser jeg sælger disse malerier for hver dollar jeg gemme, er enorm!
En gammel arbejdshest-5x7
SOLD

onsdag den 12. august 2009

Who's Your Daddy?

Et seminarium professor var vacationing med sin kone i Gatlinburg, TN. En morgen blev de spiser morgenmad på en lille restaurant, i håb om at nyde en stille, familie måltid. Mens de ventede på deres mad, de har bemærket en fremtrædende leder, hvidt hår mand flytter fra bord til bord, besøger med gæster. Professoren lagde overtaget og hviskede til sin kone, \ "Jeg håber, at han ikke kommer her. \", Men sikker nok, manden var kommet over til deres bord.

\ "Hvor er du folk fra? \" Spurgte han i en venlig stemme. \ "Oklahoma, \" de besvaret. \ "Godt at have dig her i Tennessee, \" den fremmede sagde. \ "Hvad gør du for et levende? \" \ "Jeg underviser på et seminarium, \" svarede han. \ "Nå, så du undervise prædikanter, hvordan man prædiker, gør du? Ja, jeg har en virkelig stor historie for dig. \" Og med, at den gentleman trukket op en stol og satte sig ned ved bordet med par. Professoren groaned og tænkte på sig selv, \ "Great ... Bare hvad jeg har brug for ... en anden prædikant historie! \"

Manden begyndte, \ "Se at bjergracer derovre? (Peger på restaurant vindue). Ikke langt fra bunden af, at bjerget var der en dreng født af en unwed mor. Han havde en hård tid vokser op, fordi hvert sted han gik, var han altid stillet samme spørgsmål, 'Hey dreng, der er din far? " Om han var på skolen, i Bilka eller stof butik, folk ville spørge det samme spørgsmål! "Hvem er din far?" Han ville skjul på fordybningen og middag fra andre studerende. Han vil undgå at gå ind på butikker, fordi det spørgsmål såre ham så dårligt. Da han var omkring 12 år gamle, en ny prædikant kom til hans kirke. Han vil altid gå i slutningen og tværkraftmåler ud tidligt for at undgå at blive hørt spørgsmålet, "Hvem er din far?" Men en dag, de nye prædikant sagde velsignelse så hurtigt fik han fanget og måtte gå ud med crowd. Bare om den tid, han kom til bagdøren, den nye prædikant, der ikke vidste noget om ham, lægge sin hånd på hans skulder og spurgte ham, søn, der er din far? Hele kirken fik deathly quiet. Han kunne føle hvert øje i kirken ser på ham. Nu ville alle endelig kender svaret på spørgsmålet, "Hvem er din far."

Denne nye prædikant Men overvågede situationen omkring ham & bruger dømmekraft, at det kun er Den Hellige Ånd kunne give, sagde følgende til at skræmt lille dreng ... \ "Vent et øjeblik!" sagde han. "Jeg ved, hvem du er. Jeg ser familien ligner nu. Du er et barn af Gud." Med, at han klappede drengen på hans skulder og sagde, Boy, så du har en stor arv. Go og hævder det. Med at drengen smilede for første gang i lang tid, og gik ud af døren en forandret person. Han blev aldrig den samme igen. Når nogen spurgte ham, "Hvem er din far?" han ville bare fortælle dem, "jeg er et barn af Gud." \ "

Den adskiller sig herre stod op fra bordet og sagde: \ "er ikke, at en stor historie \" Professoren svarede, at det virkelig var en stor historie! Da manden henvendte sig til ferie, sagde han: \ "Du ved, hvis denne nye prædikant ikke havde fortalt mig, at jeg var en af Guds børn, jeg nok aldrig ville have beløbet sig til noget! \" Og han gik væk.

Den seminarium professor og hans kone blev bedøvet. Han opfordrede servitricen over og spurgte hende, \ "Ved du, hvem denne mand var der bare tilbage at sad på vores bordet? \" Servitricen grinned og sagde: \ "Selvfølgelig. Alle her kender ham. That's Ben Hooper. Han er den tidligere guvernør i Tennessee! \ "

fredag den 7. august 2009

Bullivant's »aegte bemusement 'paa Trinity Mirror avis lukninger

Uafhængige bladudgiver Chris Bullivant har forsøgt at bevise, at han var alvorligt med at købe en række ugeaviser fra Trinity Mirror ved at tillade, at offentliggørelsen af en række fortrolige e-mails, der sendes til de regionale forlagsvirksomhed kæmpe. Sidste uge Press Gazette viste hvordan Bullivant følte han kunne har hjulpet gemme en række af de [...]

lørdag den 1. august 2009

Fattigste i risiko for vaerste diabetes

De fattigste mennesker i Storbritannien er mere end dobbelt så stor risiko for at få diabetes til enhver alder end den gennemsnitlige person, en velgørende organisation har advaret.

Og dem med den betingelse, der bor i de dårligst stillede hjem er også dobbelt så stor risiko for at udvikle komplikationer, Diabetes UK sagt.

Overvægt, manglende motion, dårlig kost og rygning er skyld, er det tilføjet.

En folkesundheden ekspert sagde bestræbelser på at forebygge og behandle sygdommen bør være rettet mod de mest sårbare.

Fra og med 2008 var der 2,5 millioner mennesker diagnosticeret med diabetes i Storbritannien.

Numre er blevet klatring i de seneste år på grund af en øget indsats for at finde folk, der var uvidende om de havde den betingelse.

"NHS skal sikre, at relevant, høj kvalitet er til rådighed over hele landet, og at alle, uanset deres socioøkonomiske status, er adgang til den"


Douglas Smallwood, Diabetes UK

Skotsk fattige 's ' større risiko for diabetes '

Det er blevet forudsagt, at inden 2025 vil der være mere end fire millioner mennesker med diabetes i Storbritannien.

De mest almindelige type er type 2-diabetes, som normalt er forbundet med livsstil faktorer, såsom at blive overvægtige.

Det er forårsaget af kroppen ikke producerer nok insulin, eller hvor den insulin, som produceres ikke virker ordentligt.

Hvis ikke forvaltes effektivt, kan det føre til komplikationer såsom hjertesygdomme, slagtilfælde, nyresvigt, blindhed og amputation.

Afsavn

Rapporten fandt også, at kvinder i England, der bor i boliger med de laveste indkomster er mere end fire gange så stor sandsynlighed for at få diabetes som dem, der bor i boliger med den højeste indkomst.

Og diabetes i Wales er næsten dobbelt så høj i de dårligst stillede områder i forhold til de mindst belastede.

Douglas Smallwood, Diabetes UK administrerende direktør, sagde en indsats er påkrævet for at forhindre en generation af mennesker, der lever i armod "ender i en tidlig grav".

Han sagde sundhedsmyndigheder er nødvendige for at øge bevidstheden blandt dem med høj risiko.

"Desuden NHS skal sikre, at relevant, høj kvalitet er til rådighed over hele landet, og at alle, uanset deres socioøkonomiske status, er adgang til den.

"Forskning har vist, at personer med diabetes i belastede eller høj etnicitet områder er mindre tilbøjelige til at have nøglen helbredsundersøgelser, anbringe dem på øget risiko for at udvikle ødelæggende komplikationer såsom hjertesygdomme, slagtilfælde, nyresvigt, blindhed og amputation.

"Endelig, i disse tider med økonomisk usikkerhed, når folk er mere tilbøjelige til at gå over til billigere, forarbejdede fødevarer, mærkning af fødevarer skal være klar og konsekvent at give folk mulighed for at træffe informerede valg om, hvad de spiser."

Professor Alan Maryon-Davis, formand for det britiske Faculty of Public Health, mente, at tallene ikke var overraskende, da de risikofaktorer for diabetes var meget tæt forbundet med afsavn og svært at håndtere.

"Vi har brug for at målrette indsatsen på de mest udsatte."

Han tilføjede, at de nationale vaskulære screeningprogram, der startede i april og er stadig at geare op, ville hjælpe diagnosticere folk og hjælpe dem med at forvalte sygdom.

"Men vi er nødt til at etablere et egentligt opkald og genindkaldelsessystem, vi kan 't bare vente for folk at gå til GP, det skal gøres på en mere aktiv måde."