Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 12. august 2009

Who's Your Daddy?

Et seminarium professor var vacationing med sin kone i Gatlinburg, TN. En morgen blev de spiser morgenmad på en lille restaurant, i håb om at nyde en stille, familie måltid. Mens de ventede på deres mad, de har bemærket en fremtrædende leder, hvidt hår mand flytter fra bord til bord, besøger med gæster. Professoren lagde overtaget og hviskede til sin kone, \ "Jeg håber, at han ikke kommer her. \", Men sikker nok, manden var kommet over til deres bord.

\ "Hvor er du folk fra? \" Spurgte han i en venlig stemme. \ "Oklahoma, \" de besvaret. \ "Godt at have dig her i Tennessee, \" den fremmede sagde. \ "Hvad gør du for et levende? \" \ "Jeg underviser på et seminarium, \" svarede han. \ "Nå, så du undervise prædikanter, hvordan man prædiker, gør du? Ja, jeg har en virkelig stor historie for dig. \" Og med, at den gentleman trukket op en stol og satte sig ned ved bordet med par. Professoren groaned og tænkte på sig selv, \ "Great ... Bare hvad jeg har brug for ... en anden prædikant historie! \"

Manden begyndte, \ "Se at bjergracer derovre? (Peger på restaurant vindue). Ikke langt fra bunden af, at bjerget var der en dreng født af en unwed mor. Han havde en hård tid vokser op, fordi hvert sted han gik, var han altid stillet samme spørgsmål, 'Hey dreng, der er din far? " Om han var på skolen, i Bilka eller stof butik, folk ville spørge det samme spørgsmål! "Hvem er din far?" Han ville skjul på fordybningen og middag fra andre studerende. Han vil undgå at gå ind på butikker, fordi det spørgsmål såre ham så dårligt. Da han var omkring 12 år gamle, en ny prædikant kom til hans kirke. Han vil altid gå i slutningen og tværkraftmåler ud tidligt for at undgå at blive hørt spørgsmålet, "Hvem er din far?" Men en dag, de nye prædikant sagde velsignelse så hurtigt fik han fanget og måtte gå ud med crowd. Bare om den tid, han kom til bagdøren, den nye prædikant, der ikke vidste noget om ham, lægge sin hånd på hans skulder og spurgte ham, søn, der er din far? Hele kirken fik deathly quiet. Han kunne føle hvert øje i kirken ser på ham. Nu ville alle endelig kender svaret på spørgsmålet, "Hvem er din far."

Denne nye prædikant Men overvågede situationen omkring ham & bruger dømmekraft, at det kun er Den Hellige Ånd kunne give, sagde følgende til at skræmt lille dreng ... \ "Vent et øjeblik!" sagde han. "Jeg ved, hvem du er. Jeg ser familien ligner nu. Du er et barn af Gud." Med, at han klappede drengen på hans skulder og sagde, Boy, så du har en stor arv. Go og hævder det. Med at drengen smilede for første gang i lang tid, og gik ud af døren en forandret person. Han blev aldrig den samme igen. Når nogen spurgte ham, "Hvem er din far?" han ville bare fortælle dem, "jeg er et barn af Gud." \ "

Den adskiller sig herre stod op fra bordet og sagde: \ "er ikke, at en stor historie \" Professoren svarede, at det virkelig var en stor historie! Da manden henvendte sig til ferie, sagde han: \ "Du ved, hvis denne nye prædikant ikke havde fortalt mig, at jeg var en af Guds børn, jeg nok aldrig ville have beløbet sig til noget! \" Og han gik væk.

Den seminarium professor og hans kone blev bedøvet. Han opfordrede servitricen over og spurgte hende, \ "Ved du, hvem denne mand var der bare tilbage at sad på vores bordet? \" Servitricen grinned og sagde: \ "Selvfølgelig. Alle her kender ham. That's Ben Hooper. Han er den tidligere guvernør i Tennessee! \ "