Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 21. oktober 2009

I'm CRAF-te, men ...

... disse tekopper vil ikke blive gjort til noget glas vand foderautomater.

Dette er en del af min tekop samling gøres til et foto mosaik skærm.
Te smager så meget bedre, når de drak fra en kina kop og underkop. Don't you agree?



Little Red House inviterer andre til at deltage i for Mosaic mandage.
Hvorfor går du ikke stoppe forbi og se, hvad nogle andre deltagere har skabt. Så prøv at skabe en mosaik af din egen og få del i underholdningen.

Rediger kl 10:00
Jeg er at tilføje et billede af elementet ved siden af en af de tekopper.
Dette er en souvenir post fra øen Jersey, ud for Storbritannien, at en af Tantes købt hjem til mig for mange år siden.

Tak til Karen og Jackie til at identificere dette som en tedåse skeen til at måle løs te i potten.

Jeg har en stor samling af teskeer og tepotter, mens jeg vil vise en anden gang.

Labels: Mosaic mandag, samlinger
Tak for at tage tid til at besøge i dag.

Spider Alert!

I aftes var jeg godt og grundigt traumatiserede! Der var edderkopper overalt jeg vendte. Okay, jeg overdriver bare en lille smule, men der var adskillige .. alle på én dag! Jeg er ikke en kujon ... ærlig, jeg er ikke ... undtagen når edderkopper er ca. Jeg ved ikke, hvad det handler om dem, men de gør min hud gennemgå.

Jeg fandt to i hallen i løbet af formiddagen, og jeg troede, det var slemt, men ved sengetid ... det værre .. meget værre! Min DH gik i seng tidligere end jeg gjorde, var jeg afsluttende del arbejde på min pc og er nødvendig for at få det afsluttet i går aftes.

Eventuelt med mit arbejde færdig, gik jeg op i sengen og puttede ned følelse pænt afslappet. Jeg var ser frem til at læse næste afsnit af min bog, før jeg faldt i søvn. En time hurtigt gået som jeg ser mig selv i historien, og jeg følte mig som det var tid for lys ud. Så ned gik bogen og puder fik en god shuffle til at få mig comfy.

Som jeg lå tilbage for at undersøge de havde ret ... jeg så det! Deroppe klar over mit hoved, og stirrede på mig og smiler (jeg sværger det var) ... . var en edderkop. Er en ret stor edderkop!

Gud, kunne det falde på mig hvert sekund. Skal jeg flytte eller skal jeg springe ud af sengen? Ville det drop på mig, hvis jeg sprang? Tro mig, det var ligesom 20 spørgsmål zoome ind gennem mit head.I tænkte nudging min DH, men så tænkte der måske ikke er sådan en god idé. Der var ikke andet for det ... jeg ville have til at beskæftige sig med det selv!

Dette behov for omhyggelig manøvrering, jeg ønskede ikke at væmmelige behåret edderkop på mig! Aaah, bare tanken fik mig til at komme ud i gåsehud! Jeg krøb ud af sengen .. holde lav ... godt jeg slags gledet ud af kram madrassen og ned på gulvet. Puha, i det mindste var jeg ikke i det drop sti mere ... nu ned til handling!

Jeg tog en af puder fra sengen (der er masser .. alt for mange) og kravlede tilbage på bunden af sengen. Nu er alt, hvad jeg skulle gøre, var banke den væk fra loftet med pude og over mod vinduet. Stabil pige, gå ikke i panik! Jeg wobbled på madrassen, det er en hukommelse skum en, vidunderlige at sove på, men ikke så stor for at stå på. Jeg trak pude tilbage som jeg var ved at gøre et golfsving i loftet og whoosh ... effekt! Spider gået fra loftet ... magi! Jeg tjekkede det var ikke i nærheden af sengen og kravlede tilbage i, og sørg for jeg forlod den pude jeg havde brugt langt, langt væk fra sengen.

Det er overflødigt at sige, jeg havde brug for at læse nogle flere som jeg ikke følte mig helt så afslappet nu. Men, hvis jeg lige læst et par sider, så søvn.

Alle var godt ... i hvert fald var det, indtil en anden edderkop kravlede over puden ved siden af mig og ja ... det gjorde, at stirre igen!! Faktisk denne ene viftede Hej.

Åh, ah ... nej ... skrige ... HJÆLP! HJÆLP! HJÆLP .. det vil få mig!

Så okay, det er, hvad mænd er for er det ikke? Jeg havde forsøgt med den anden, men denne her var en lusket fyr, og han tog mig uforvarende .. og han var så tæt på. Jeg mener skrig var en naturlig reaktion ... right? Nu er jeg nødt til at fortælle dig, min DH er vidunderligt ... langmodighed, men vidunderlig. Det er ... undtagen når han er vågnet op midt om natten med en skrigende galning, der er helt usammenhængende, men med meget kraftige lunger.

Bevæger sig langsomt .... ganske vist med en vred blænding, ved jeg ikke edderkoppen .... han fjernede de ulovlige monster. Mumle et par valg ord, som jeg ikke vil gentage ... han lagde en pude over hovedet og gik tilbage søvn. Mig? Jeg var vågen til engang venter på at se, om noget mere "gæster" med otte ben ville falde i eller krybe ud på mig. Men til sidst ..... søvn kom og fred tilbage.

Nu har jeg delt min skrækhistorie, jeg opfører sig og komme ned til skrot snakke!

Tag et kig på de elementer, som jeg gjorde for at gå med Lilly's Quilt Paper Pack. Disse også var inspireret af dynen. Jeg håber, at nogen derude kan sætte dem til god brug.

Du kan downloade Lilly's Quilt Elements her

Jeg har travlt prøve nogle opskrifter på en fantastisk ny bog, som jeg har fået. It's all kage, muffins, kiks, kager og buddinger opskrifter .. og de er smukke. I mit næste indlæg vil jeg fortælle dig, hvordan jeg kom på og dele resultaterne med dig ... ja, ikke rigtig andel som jeg ser det, kommer til at spise dem ... du får kun at se dem, lol !

Vær forsigtig og har en fantastisk aften!

Technorati Mærkater: lillys quilt, element pack, edderkopper, gratis download, digital scrapbooking

søndag den 4. oktober 2009

Paa Sammendrag dom, \ TTAB Finder "SUPER HERO \" Ansoeger manglede bona fide Intent

Bestyrelsen trådte summarisk dom mod pro se Ansøger Michael Craig Sølv i hans forsøg på at registrere varemærket superhelt for forskellige hudplejeprodukter. Baseret på Silver opdagelse svarene og opdagelse deposition vidneudsagn, modstandere etableret en oplagt sag at Ansøger manglede en bona fide hensigt at anvende mærket på varerne på det tidspunkt, han indgav sin ansøgning. Silver undladt at fremlægge tilstrækkelige beviser til at afkræfte opposer sag. DC Comics og Marvel Characters, Inc. v. Michael Craig Silver, oppositionen nr. 91176744 (21. august 2009) [ikke precedential].


Stående: modstandere etableret deres løbende via to erklæringer påstår (temmelig vagt), at modstandere licens på deres varemærker, herunder superhelt og Super Heroes, i forbindelse med forskellige produkter og tjenester, herunder kosmetik og toiletartikler. Det var nok til at klare den minimale hurdle i forbindelse med den løbende krav.

Seriøse Hensigt: Silver står på depositionen, at han ikke havde dannet en virksomhed på det tidspunkt, han indgav sin ansøgning havde ingen erfaring med markedsføring eller fremstilling af disse varer ikke havde kendskab til eventuelle FDA-forskrifter vedrørende samme, og havde ingen specifik uddannelse, der vil udstyre ham til at udvikle sådanne produkter. Desuden havde han ikke ansat en kemiingeniør eller en markedsføringstilladelse virksomhed, da den arkivering.

Silver ikke fremlægge nogen dokumenter, som svar på modstandere 'talrige anmodninger om dokumenter, der søger markedsføring og reklame, salg dokumenter, og markedsundersøgelser. Faktisk oplyste han, at han \ "har ingen dokumenter vedrørende ethvert forsøg på at udnytte og kommercialisere et produkt under superhelt. \"

Bestyrelsen fandt derfor, at modstandere havde opfyldt deres oprindelige byrde at fastslå, at der ikke eksisterede nogen egentlig spørgsmålet om materiale faktisk om Silver's mangel på en bona fide hensigtserklæring.

Silver forudsat fire dokumenter med sit kort i opposition til det forslag: tre var udaterede og den fjerde pågældende mærke TEXASTEA. Han har ikke afgive en erklæring eller en erklæring. Selv om disse fire dokumenter, der ikke er fremstillet i opdagelse, fandt bestyrelsen dem alligevel ud af \ "en overflod af forsigtighed, \", men det fandt dem for at have ringe virkning:

... ansøgerens data viser, at de fleste, at ansøgeren har overvejet brugen af de involverede varemærket for de identificerede varer og har tillid til hans evne til at bringe sådanne varer til markedet på et tidspunkt i fremtiden, men gør disse dokumenter ikke afvise modstandere «, som viser, at der er ingen reel udstedelse af materiale omstændighed, at sagsøgeren ikke havde den fornødne vilje til at anvende mærket på de identificerede varer, da han indgav sin ansøgning.
Desuden Sølv argument i sin korte, at han havde evnen til at bringe varer til markedet, var i direkte modstrid med hans deposition Vidnesbyrd, at han ikke havde nogen erfaring eller uddannelse på det relevante område.

Bestyrelsen derfor udelukket til fordel for opposer og vedvarende oppositionen.

TTABlog kommentar: Jeg går i stikken ved at forudsige, at denne bona fide hensigtserklæring spørgsmål bliver den næste store ting i TTAB retspraksis. Jeg sagde så meget i mit indlæg om Honda v. Winkelmann sagen (her).

Tekst Copyright John L. Welch 2009.