Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 30. august 2010

New York City legaliserer Biavl!

Efter en lang og besværlig kamp, har New York City legaliseret biavl! Tidligere bierne er blevet slået sammen med såkaldte \ "farlige dyr \" som løver, tigre og bjørne. Men for nylig en biavl underjordiske har udviklet i New York som folk er begyndt at holde bier i deres baghaver og hustage. Bevægelsen afspejler den øgede kulturelle bevidsthed om, hvor vores fødevarer kommer fra, og den rolle bestøvere spiller i vores fødevarer system, samt de trusler bier ansigt fra Colony Collapse Disorder.

Som grundlægger af Manhattan Meadery og en glødende tilhænger af alle ting honning og mjød forbindelse med, kunne jeg ikke være mere tilfredse med denne nyhed. Tillykke til Just Food, New York City Biavlere Association og alle andre, der arbejdede så hårdt for at se den ophævede forbuddet.

tirsdag den 24. august 2010

Damn Spam!

Man kan se en stramning ned af sikkerheden på mit site. Det er ikke den måde, jeg gerne ville have det, men lige siden jeg havde en vis blogger besøg her klager over min aversion mod sikkerhed, og hvordan jeg ville snart fortryde det - faktisk dagen efter, at blogger placeret flere kommentarer til denne blog argumentere deres point - Jeg begyndte at få spammet som du ville ikke tro! Nu er jeg siger ikke, at denne person inviterede dem over, og jeg er ikke udelukke, at ud enten, men det har desværre tvunget mig til at begynde at bruge moderation. Jeg nægter stadig absolut enhver form for WV, fordi det, og jeg kan ikke komme ud. Jeg forsøger at overvåge denne blog dagligt, men som jeg i øjeblikket over-ansat, kan du vente et par dage for dine kommentarer skal vises.

Da jeg nu tvunget til at bruge dette monstrum, kan du hjælpe mig ved at følge en enkel regel -
Sørg for at din kommentar er klart relevant for stillingen.
Jeg sletter nogen bemærkninger, jeg kan ikke sige afgørende er ikke spam. Hvis du er en regelmæssig commenter, vil jeg genkende dig, så du kan være så vag, som du ønsker. Nye commenters desværre bliver nødt til at overbevise mig om, at de ikke er spam. Hvis du kommentere og ikke kan se det op, hvor det should være, behage email mig, og sørg for use [Obsessiv Gartner] i emne linjen at holde det fra being presorted by my filter.

Og ikke mere badgering kommentarer om spam, kan de høre dig!

søndag den 15. august 2010

Marktown Historic District



Dette er den mærkelige, surrealistiske verden af Marktown samfund, et kvarter i det østlige Chicago, Indiana, som er helt omgivet af sværindustri.



I denne region mod nordvest Indiana, er der masser af bydele, der støder sammen produktionsanlæg. Marktown interesse går langt ud over denne, da det er en sjælden og usædvanlig eksempel på en planlagt arbejdstagers samfund, med en skala og charme, der trodser sin umenneskeligt mellemstore omgivelser.











Denne mærkelige forsøg på en charmerende lille landsby midt i ovne og skorstene begyndte som udtænkt af Clayton Mark, en stålproduktionsvirksomhed stormand, der kontrollerede en stålvirksomhed, og var involveret i bygningen af havnen og om deponering, der i dag ejer Inland Ispat Steel's enorme anlæg. Søger at give hans arbejdere med kvalitet billige boliger, Mark planlagt en betragtelig samfund ved siden af hans planter.

Mark ansat berømmelse arkitekt Howard Van Doren Shaw at designe nye medarbejdere «samfund i 1916. Shaw trak på den model af en engelsk landsby, med gader så smalle, at i dag, beboere parkere deres biler på fortove. Den charmerende gips-sidet huse var lavet til at være brandsikre. De gik fra et pensionat for enlige mænd (opgivet og forværrede i dag) til moderat store huse til medio niveau ledere.





På grund af økonomiske problemer med Mark's stålvirksomhed, dog kun en relativt lille fragment - 4 sektioner ud af en planlagt 30 - blev der nogensinde er bygget. Planer for butikker, et marked, et teater, og andre bekvemmeligheder i vid udstrækning sænket, som det var en vision om en mere omfattende park system omsluttende samfundet. Marktown dag indeholder ca hundrede boliger, pensionater (opgivet), en kommerciel bygning (også opgivet), og tre generøse park rum.

Formentlig på grund af dens mindre end ideelle omgivelser, Marktown kæmper for at bevare en befolkning. Ulasteligt holdt huse veksler med forladte og forværrede, snart inden for samme struktur. Måske 1/4th af de centrale bygninger er ledige. Man har dvælet i en tilstand af halv sammenbrud i hvert fald siden 2007.





Jeg spekulerer på, om et færdigt Marktown kunne have haft den kritiske masse til at opretholde sig selv mere grundigt, end det gør i dag. Du kan ikke pege et kamera i Marktown uden at ramme en massiv industriel struktur, men en større udvikling kan have betydet en kerne, der var bedre isoleret fra unpleasantries af sværindustrien.





Den Marktown Preservation Society er vært for en meget informativ hjemmeside om kvarteret, der er en udpeget historiske distrikt, og om situationen i Indiana's 10 mest truede Steder liste.

lørdag den 7. august 2010

Smuk Indsamling af badevaerelse Vanities


Smuk Indsamling af badeværelse Vanities

mandag den 2. august 2010

Grisehale Lampe


Grisehale Lampe