Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 31. december 2009

Perkiness af de staerkeste og den bekendelse i utide

Jeg har aldrig forvente selv at blive fanget i et nyt gadget lancering midnat haste fiesta men hey alle fik deres første gang. Det hele startede med en af vores kolleger råber og råber om HTC Touch2 65 unit 65% rabat lancere begivenhed vært på Sunway Pyramid, 9-oktober til 11-Oktober-2009 om først til mølle basis. Jeg troede, det ville være sjovt for de fleste af vores R & D personnels at hænge ud sammen sent om natten, da han foreslog, at vi går der omkring 2 kø. 10-oktober 2, hvad fanden .. Kan jeg ender med at blive bestjålet af nogle hooligans? Nå, jeg faktisk nået der omkring 2:20 og brugte gerne 15 minutter til at finde sted i kø, og jeg fået mig en \ "virtuel \" antal på 48, som jeg talte selv. Så efter 30 minutter, tæller jeg igen og denne gang 53. Nå ja, ligner mange af køen kuttere er på farten. Heldigvis er jeg omgivet af smarte Fyre, bogstaveligt talt. De fyre foran mig var der leverer papir og pen og fyr lige bag mig, var udgifterne nogle bestræbelser på at sikre folk, der tilbringer timer i kø fik en kø nummer på listen. De fysiske tal, som var mit navn higede er # 56. Wow, forestille sig, hvad der vil være mit nummer, når det er 10 senere. Anyway, jeg kun at få min hånd på telefonen omkring 3:30 om eftermiddagen, Phew. det er en 13 timer indsats for en RM560 Touch2 telefon: D

Nogle hikke i min kø erfaring:

Omkring 5 eller 6 (Undskyld, jeg virkelig har mistet min fornemmelse af tid), en familie på 3, en onkel, tante og deres søn, jeg anede at lyde, indtil næsten 9. Wow, meget vedholdende.
Jeg kan ikke rigtig få, hvad er det punkt, de forsøger at gøre, tror it'something at gøre med, hvorfor deres navn ikke på listen blah blah ... De trak sig tilbage under den atmosfære af Booooo-ness selvfølgelig.

Så omkring 10 til 11, en anden familie af tante og hendes daugthers jeg tror, at nogle klager, som \ "I løbesedlen, det fremgår af 10, bryder jeg mig ikke om andre står i kø fra det tidspunkt, da jeg nåede på 10 jeg fortjener en enhed fra de 65 \ "... Bang Head ... Joke of the Day.


Min første gang, viste sig at være en meget inspirerende lektion til mig .. Når en person bliver gammel og pensioneret fra arbejde .. de virkelig har tid til ikke fornuft.

Pyh!







mandag den 28. december 2009

En dejlig tildeling

Gæt hvad jeg fik? One Lovely Blog Award fra Rajee på Rajee Sood. Og det er hvad jeg har at sige om hendes \ "Hjem i stil \" blog. Go check it out. Denne dame sikker på, har nogle meget smarte idéer!
Tak, Rajee.
Nu vil jeg gerne videregive denne pris på at nogle af mine favorit bloggere.

Indiske Hjemmegående på The Life and Times af en indisk Hjemmegående - for hendes meget spunky blog, som skiftevis har mig opløsning i fniser eller voldsomt nikkede hovedet i aftalen.

Arch på Rang Decor - en blog fyldt med dejlige rum, at jeg ville ønske jeg besat.

Kerri i Farver af Have - fyldt med de mest vidunderlige planter og blomster. Hendes billeder er så godt som en fest for øjnene.

Glæde over Garden Joy 4 Me - Jeg har altid troet Canada var et meget koldt sted, indtil glæden med hende varm, venlig blog viste mig, at ligegyldigt hvad klimaet er, de mennesker, der bestemt ikke er koldt.

Meems på Hoe og skovl - for at have en af de mest underholdende blogs om hendes meget frodige og Overflødigheden Florida haven.

Thomas og Shilpi på Walk the Wilderness - med nogle af de mest fantastiske dyreliv fotografering, at jeg nogensinde har set. Jeg holder fortæller Thomas til at komme og samle alle de vilde dyr i min have, i det mindste fejl, men han holder ducking spørgsmålet.

Jeg kunne ikke se nogen oplysninger om, hvor mange bloggere jeg kunne videregive denne pris til, og overladt til mig selv, jeg tror jeg vil blive ved og ved. Men måske, nu er et godt tidspunkt at stoppe?
Tak igen jer alle for offentliggørelse af sådanne dejlige blogs, som jeg kunne bruge timer og dage på at læse dem.
Og tak, Rajee for at give mig denne pris i første omgang.

fredag den 18. december 2009

Restaurering

Jeg vil gerne skrive noget dybt, men jeg flyver hjem til en lang weekend i aften, og det er hvad der er på mit sind! Jeg er allerede begyndt at slappe af - selv min fridag mandag var bedre. Jeg formoder, det er fordi jeg ikke er planer om ting for kirken for resten af denne uge. Du kan ikke rigtig holde op med dig selv at tænke på ting, selv om det er din fridag. I går og i dag er skole dage, men de er blevet afsat til panelet interviews og farvel funktioner, med masser af plads.
Forhåbentlig ved denne tid næste uge vil jeg være fuld af fornyet energi!

onsdag den 16. december 2009

Duplicate File Remover

Hvis du er ligesom mig, du har tonsvis af filer på harddisken derhjemme og på arbejde, på flash-drev på forskellige steder og når du ikke kan finde det program, du troede, du havde downloadet, kan du hente det igen og så ender med 2 eller 3. En ny Moleskinsoft program - Clone Remover er blevet skabt for at kæmpe med disse identiske filer. Denne genpart fil søg kombinerer de vigtige elementer som f.eks enkelthed, bekvemmelighed i arbejde, interaktivitet, pålidelighed og funktionalitet

Enkelhed er mærkes i alle arbejder med programmet fra simple kommandoer til simple beslutninger. Bekvemmelighed i, hvordan programmet virker, er en fortsættelse af enkelhed og Clone Remover fungerer som en almindelig bruger vil det også. Interaktivitet, takket være en dialog tilstand bruger arbejde er bygget i den oprindelige udveksling af kommandoer og deres præstationer. Pålideligheden af programmet er forsynet med høj kvalitet af programmet kodning, der ikke efterlader et sted at eventuelle bugs og fejl. Funktionaliteten er, hvad det hele kan koges ned til, når brugerne vælger et stykke software. Dette program er klar over alle de funktioner, der er nødvendige for bedste eksemplarer fil søg såsom ransagning efter dubletfiler, data filter, valg af typer af duplikerede filer til søgning, der søger i både standard og ikke standard biblioteker, arkiver og net-diske og holde resultaterne i en separat fil.

søndag den 6. december 2009

Hints of Autumn



Sommer ønsker ikke at dø i år. Jeg kom over til England med en sag fuld af varmt tøj, men jeg har ikke brug for dem. Det har været varmt og solrigt. Ikke for varmt - men varmt nok til at være ude i en t-shirt. Perfekt havearbejde vejr

Men vi har nået det efterårsjævndøgn, og fra nu af er vi på vej mod vinter, uanset de nuværende temperaturer fortæller os. Dette er tidspunktet for \ "transumanza \" - når man i Italien, ville de flokke af får og kvæg, der traditionelt bringes tilbage fra deres sommer græsgange i bjergene til lavere og mildere himmelstrøg. Vi kan være heldig og lethed i langsomt - tradition har det, at vejret mellem den 21. og 23 september angiver mønsteret for resten af efteråret - men det er på tide at blive klar.



Selv mens vi var på havet tidligere på måneden, det spor var der. Det stadig virkede som sommervejr, men selv da vi ankom, var Vildvin fortælle en anden historie. Og ved den tid, vi forlod, lidt over en uge senere, var der ingen måde foregiver ikke at lægge mærke til.



Den egern i min have vide. De spiller ikke længere - hele dagen, de er frem og tilbage, nedgravning nødder. Det varme vejr har ikke narre dem. Hårde tider kommer.

Planterne ved for. Deres opblomstringer har afløst af frø bælg og bær.

Og træerne kender. Det er allerede tid til at få rake ud.

Vinter er på vej.