Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 6. december 2009

Hints of Autumn



Sommer ønsker ikke at dø i år. Jeg kom over til England med en sag fuld af varmt tøj, men jeg har ikke brug for dem. Det har været varmt og solrigt. Ikke for varmt - men varmt nok til at være ude i en t-shirt. Perfekt havearbejde vejr

Men vi har nået det efterårsjævndøgn, og fra nu af er vi på vej mod vinter, uanset de nuværende temperaturer fortæller os. Dette er tidspunktet for \ "transumanza \" - når man i Italien, ville de flokke af får og kvæg, der traditionelt bringes tilbage fra deres sommer græsgange i bjergene til lavere og mildere himmelstrøg. Vi kan være heldig og lethed i langsomt - tradition har det, at vejret mellem den 21. og 23 september angiver mønsteret for resten af efteråret - men det er på tide at blive klar.



Selv mens vi var på havet tidligere på måneden, det spor var der. Det stadig virkede som sommervejr, men selv da vi ankom, var Vildvin fortælle en anden historie. Og ved den tid, vi forlod, lidt over en uge senere, var der ingen måde foregiver ikke at lægge mærke til.



Den egern i min have vide. De spiller ikke længere - hele dagen, de er frem og tilbage, nedgravning nødder. Det varme vejr har ikke narre dem. Hårde tider kommer.

Planterne ved for. Deres opblomstringer har afløst af frø bælg og bær.

Og træerne kender. Det er allerede tid til at få rake ud.

Vinter er på vej.