Moneymaking Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 31. december 2009

Perkiness af de staerkeste og den bekendelse i utide

Jeg har aldrig forvente selv at blive fanget i et nyt gadget lancering midnat haste fiesta men hey alle fik deres første gang. Det hele startede med en af vores kolleger råber og råber om HTC Touch2 65 unit 65% rabat lancere begivenhed vært på Sunway Pyramid, 9-oktober til 11-Oktober-2009 om først til mølle basis. Jeg troede, det ville være sjovt for de fleste af vores R & D personnels at hænge ud sammen sent om natten, da han foreslog, at vi går der omkring 2 kø. 10-oktober 2, hvad fanden .. Kan jeg ender med at blive bestjålet af nogle hooligans? Nå, jeg faktisk nået der omkring 2:20 og brugte gerne 15 minutter til at finde sted i kø, og jeg fået mig en \ "virtuel \" antal på 48, som jeg talte selv. Så efter 30 minutter, tæller jeg igen og denne gang 53. Nå ja, ligner mange af køen kuttere er på farten. Heldigvis er jeg omgivet af smarte Fyre, bogstaveligt talt. De fyre foran mig var der leverer papir og pen og fyr lige bag mig, var udgifterne nogle bestræbelser på at sikre folk, der tilbringer timer i kø fik en kø nummer på listen. De fysiske tal, som var mit navn higede er # 56. Wow, forestille sig, hvad der vil være mit nummer, når det er 10 senere. Anyway, jeg kun at få min hånd på telefonen omkring 3:30 om eftermiddagen, Phew. det er en 13 timer indsats for en RM560 Touch2 telefon: D

Nogle hikke i min kø erfaring:

Omkring 5 eller 6 (Undskyld, jeg virkelig har mistet min fornemmelse af tid), en familie på 3, en onkel, tante og deres søn, jeg anede at lyde, indtil næsten 9. Wow, meget vedholdende.
Jeg kan ikke rigtig få, hvad er det punkt, de forsøger at gøre, tror it'something at gøre med, hvorfor deres navn ikke på listen blah blah ... De trak sig tilbage under den atmosfære af Booooo-ness selvfølgelig.

Så omkring 10 til 11, en anden familie af tante og hendes daugthers jeg tror, at nogle klager, som \ "I løbesedlen, det fremgår af 10, bryder jeg mig ikke om andre står i kø fra det tidspunkt, da jeg nåede på 10 jeg fortjener en enhed fra de 65 \ "... Bang Head ... Joke of the Day.


Min første gang, viste sig at være en meget inspirerende lektion til mig .. Når en person bliver gammel og pensioneret fra arbejde .. de virkelig har tid til ikke fornuft.

Pyh!







mandag den 28. december 2009

En dejlig tildeling

Gæt hvad jeg fik? One Lovely Blog Award fra Rajee på Rajee Sood. Og det er hvad jeg har at sige om hendes \ "Hjem i stil \" blog. Go check it out. Denne dame sikker på, har nogle meget smarte idéer!
Tak, Rajee.
Nu vil jeg gerne videregive denne pris på at nogle af mine favorit bloggere.

Indiske Hjemmegående på The Life and Times af en indisk Hjemmegående - for hendes meget spunky blog, som skiftevis har mig opløsning i fniser eller voldsomt nikkede hovedet i aftalen.

Arch på Rang Decor - en blog fyldt med dejlige rum, at jeg ville ønske jeg besat.

Kerri i Farver af Have - fyldt med de mest vidunderlige planter og blomster. Hendes billeder er så godt som en fest for øjnene.

Glæde over Garden Joy 4 Me - Jeg har altid troet Canada var et meget koldt sted, indtil glæden med hende varm, venlig blog viste mig, at ligegyldigt hvad klimaet er, de mennesker, der bestemt ikke er koldt.

Meems på Hoe og skovl - for at have en af de mest underholdende blogs om hendes meget frodige og Overflødigheden Florida haven.

Thomas og Shilpi på Walk the Wilderness - med nogle af de mest fantastiske dyreliv fotografering, at jeg nogensinde har set. Jeg holder fortæller Thomas til at komme og samle alle de vilde dyr i min have, i det mindste fejl, men han holder ducking spørgsmålet.

Jeg kunne ikke se nogen oplysninger om, hvor mange bloggere jeg kunne videregive denne pris til, og overladt til mig selv, jeg tror jeg vil blive ved og ved. Men måske, nu er et godt tidspunkt at stoppe?
Tak igen jer alle for offentliggørelse af sådanne dejlige blogs, som jeg kunne bruge timer og dage på at læse dem.
Og tak, Rajee for at give mig denne pris i første omgang.

fredag den 18. december 2009

Restaurering

Jeg vil gerne skrive noget dybt, men jeg flyver hjem til en lang weekend i aften, og det er hvad der er på mit sind! Jeg er allerede begyndt at slappe af - selv min fridag mandag var bedre. Jeg formoder, det er fordi jeg ikke er planer om ting for kirken for resten af denne uge. Du kan ikke rigtig holde op med dig selv at tænke på ting, selv om det er din fridag. I går og i dag er skole dage, men de er blevet afsat til panelet interviews og farvel funktioner, med masser af plads.
Forhåbentlig ved denne tid næste uge vil jeg være fuld af fornyet energi!

onsdag den 16. december 2009

Duplicate File Remover

Hvis du er ligesom mig, du har tonsvis af filer på harddisken derhjemme og på arbejde, på flash-drev på forskellige steder og når du ikke kan finde det program, du troede, du havde downloadet, kan du hente det igen og så ender med 2 eller 3. En ny Moleskinsoft program - Clone Remover er blevet skabt for at kæmpe med disse identiske filer. Denne genpart fil søg kombinerer de vigtige elementer som f.eks enkelthed, bekvemmelighed i arbejde, interaktivitet, pålidelighed og funktionalitet

Enkelhed er mærkes i alle arbejder med programmet fra simple kommandoer til simple beslutninger. Bekvemmelighed i, hvordan programmet virker, er en fortsættelse af enkelhed og Clone Remover fungerer som en almindelig bruger vil det også. Interaktivitet, takket være en dialog tilstand bruger arbejde er bygget i den oprindelige udveksling af kommandoer og deres præstationer. Pålideligheden af programmet er forsynet med høj kvalitet af programmet kodning, der ikke efterlader et sted at eventuelle bugs og fejl. Funktionaliteten er, hvad det hele kan koges ned til, når brugerne vælger et stykke software. Dette program er klar over alle de funktioner, der er nødvendige for bedste eksemplarer fil søg såsom ransagning efter dubletfiler, data filter, valg af typer af duplikerede filer til søgning, der søger i både standard og ikke standard biblioteker, arkiver og net-diske og holde resultaterne i en separat fil.

søndag den 6. december 2009

Hints of Autumn



Sommer ønsker ikke at dø i år. Jeg kom over til England med en sag fuld af varmt tøj, men jeg har ikke brug for dem. Det har været varmt og solrigt. Ikke for varmt - men varmt nok til at være ude i en t-shirt. Perfekt havearbejde vejr

Men vi har nået det efterårsjævndøgn, og fra nu af er vi på vej mod vinter, uanset de nuværende temperaturer fortæller os. Dette er tidspunktet for \ "transumanza \" - når man i Italien, ville de flokke af får og kvæg, der traditionelt bringes tilbage fra deres sommer græsgange i bjergene til lavere og mildere himmelstrøg. Vi kan være heldig og lethed i langsomt - tradition har det, at vejret mellem den 21. og 23 september angiver mønsteret for resten af efteråret - men det er på tide at blive klar.



Selv mens vi var på havet tidligere på måneden, det spor var der. Det stadig virkede som sommervejr, men selv da vi ankom, var Vildvin fortælle en anden historie. Og ved den tid, vi forlod, lidt over en uge senere, var der ingen måde foregiver ikke at lægge mærke til.



Den egern i min have vide. De spiller ikke længere - hele dagen, de er frem og tilbage, nedgravning nødder. Det varme vejr har ikke narre dem. Hårde tider kommer.

Planterne ved for. Deres opblomstringer har afløst af frø bælg og bær.

Og træerne kender. Det er allerede tid til at få rake ud.

Vinter er på vej.



mandag den 30. november 2009

Restriktive?



Ifølge Design Crave, arkitekterne (Tamizo Arkitekter) til dette projekt i Polen var begrænset af lokale zoneinddeling love, der insisterede på kun 3 udendørs materialer skulle være tilladt ... Resultatet er dejligt, selvom jeg kun se 2-materiale, medmindre de tæller glas som én. Men jeg tror ikke, at reglen om 3 er alt, uoverkommelig ... mere end det, og projekter kan ofte synes alt dekoreret ...


mandag den 23. november 2009

Tom Boehm tror paa Jesus. Hans far, Frank Boehm, ikke.

For en række år, at en forskel truede med at rive de to fra hinanden. Men kærligheden mellem en far og en søn, viser det sig, kan erobre selv teologiske forskelle, der længe har delt kristne og jøder.

På søndag, gik det Boehms til Woodmont Bible Church i Nashville, ikke at tilbede eller bede, men at tale om noget, de har til fælles - en dyb bekymring for nationen Israel. Mere

tirsdag den 17. november 2009

et portraet af en koreansk pic

Didi Menendez malet en temmelig flatterende portræt. Hvis jeg bare var så cool. . . forbande. . . .

Koreansk Shades og alle

torsdag den 5. november 2009

Den kapitalistiske Svin

Den kapitalistiske svin, svarende til en grill hold, er en listig variation på vores meget omdiskuterede Submissive dominerende motiv. Denne gris er ikke fysisk indførelse, i stand til at besøge ravage og død på hans undertrykkere, men i sidste ende vælger ikke at, af grunde, uudgrundelige.

Nej, denne underdanige dominerende er socialt, økonomisk overlegen. Han kunne købe og sælge dem, der vil fortære ham. Men han gør ikke. Heller ikke han hyre nogen til at \ "lære dem en lærestreg, \" hvis du ved, hvad vi mener. Eller iværksætte en proces, de rige har til deres rådighed for at opfylde deres tilstræbte mål: at bestikkelse af Raadmænd, de røgfyldte-rum handler på rådhuset, at opsigelse af favoriserer på Precinct huse. I stedet, han ... ingenting. Han ruller over, dynger briketterne om ham.

Dermed giver han sit blå stempel til hele virksomheden. På grund af sin høje status i samfundet, dette vidnesbyrd bærer ekstra vægt.

Og en monocled pushover dør, at tro, at selv dette vil gavne hans bundlinje.

mandag den 2. november 2009

Cocksucking Bitch

Du ved, jeg har virkelig forsøgt at ikke lide Enjoi. Prøvet at være de centrale ord her. Ud over, at jeg hader pandas (bare se BBC's Planet Earth dokumentar at se sandheden om, at lorte dyr), det eneste, jeg objekt til ca Enjoi er, at det sidder nedenunder svinder paraply, og med selskaber som pinlig dårlig som Blind , Næsten, og Darkstar, jeg kan virkelig ikke stå svinder ind .* Men jeg indrømmer, jeg er helt unfair at Enjoi. Jeg har brug for at komme over svinde ting. (Jeg vil aldrig komme over panda ting.) En fantastisk hold, en fantastisk video for et par år tilbage, og konstant underholdende annoncer og produkt er alle positive træk for store til at ignorere. Om emnet konsekvent underholdende produkt, i sidste uge var jeg checke ud Fall 09 online katalog for Enjoi.

Right off the bat i kataloget er der en velkommen video til en ung britisk fyr ved navn Ben Reamers. Dette barn kan helt sikkert få lodret, men jeg var lidt overrasket, fordi et stykke tid siden jeg havde hørt, at Aaron \ "Jaws \" Homoki kørte for Enjoi.



Hvis jeg skulle vælge én af disse overgangsordning tilbøjelig børnene at køre i mit selskab (især et selskab som Enjoi), ville jeg helt sikkert vælge denne Jaws kid. Han er bare alt for dejlig mærkeligt ud, gangly, og Fedtmule til at resignere til et selskab, så slemt, som Birdhouse. Men tilbage til produktet ....

Blandt sæt af 10 lejer, obligatorisk mexicanske vittigheder på Jose's bekostning, hedder overbygning vittigheder, og kvinder hættetrøje den \ "Knob Gobbler \", fik jeg en god klukle på denne skjorte grafiske titlen \ "Word Search \".


Så snart jeg så dette grafiske jeg vidste, at disse undergravende lille scamps ville skjule nogle sjove lort i ordet søgning. Det meste af det er ikke det skjulte, og selvom jeg er sikker på at du kan alle finde ord på egen hånd, har jeg tilladt mig at fremhæve et par af mine favorit fund.


Disse Enjoi fyre, de er okay, jeg fortæller ya.

Nu, hvis de bare kunne holde op med at gøre disse forfærdelige jeans .**


* Jeg hader det faktum, at de stave deres firmanavn med et lille \ "e \" i begyndelsen. Jeg nægter at anerkende en sådan åbenlys foragt for institutionen i grammatik i mit eget skriftligt.

** Fås også i gult og orange, som naturligvis sidder uden for spektret af acceptable denim farver, som omfatter følgende, og kun de følgende: Sort, blå, brun, gyldenbrun, og oliven green.you snart

onsdag den 21. oktober 2009

I'm CRAF-te, men ...

... disse tekopper vil ikke blive gjort til noget glas vand foderautomater.

Dette er en del af min tekop samling gøres til et foto mosaik skærm.
Te smager så meget bedre, når de drak fra en kina kop og underkop. Don't you agree?



Little Red House inviterer andre til at deltage i for Mosaic mandage.
Hvorfor går du ikke stoppe forbi og se, hvad nogle andre deltagere har skabt. Så prøv at skabe en mosaik af din egen og få del i underholdningen.

Rediger kl 10:00
Jeg er at tilføje et billede af elementet ved siden af en af de tekopper.
Dette er en souvenir post fra øen Jersey, ud for Storbritannien, at en af Tantes købt hjem til mig for mange år siden.

Tak til Karen og Jackie til at identificere dette som en tedåse skeen til at måle løs te i potten.

Jeg har en stor samling af teskeer og tepotter, mens jeg vil vise en anden gang.

Labels: Mosaic mandag, samlinger
Tak for at tage tid til at besøge i dag.

Spider Alert!

I aftes var jeg godt og grundigt traumatiserede! Der var edderkopper overalt jeg vendte. Okay, jeg overdriver bare en lille smule, men der var adskillige .. alle på én dag! Jeg er ikke en kujon ... ærlig, jeg er ikke ... undtagen når edderkopper er ca. Jeg ved ikke, hvad det handler om dem, men de gør min hud gennemgå.

Jeg fandt to i hallen i løbet af formiddagen, og jeg troede, det var slemt, men ved sengetid ... det værre .. meget værre! Min DH gik i seng tidligere end jeg gjorde, var jeg afsluttende del arbejde på min pc og er nødvendig for at få det afsluttet i går aftes.

Eventuelt med mit arbejde færdig, gik jeg op i sengen og puttede ned følelse pænt afslappet. Jeg var ser frem til at læse næste afsnit af min bog, før jeg faldt i søvn. En time hurtigt gået som jeg ser mig selv i historien, og jeg følte mig som det var tid for lys ud. Så ned gik bogen og puder fik en god shuffle til at få mig comfy.

Som jeg lå tilbage for at undersøge de havde ret ... jeg så det! Deroppe klar over mit hoved, og stirrede på mig og smiler (jeg sværger det var) ... . var en edderkop. Er en ret stor edderkop!

Gud, kunne det falde på mig hvert sekund. Skal jeg flytte eller skal jeg springe ud af sengen? Ville det drop på mig, hvis jeg sprang? Tro mig, det var ligesom 20 spørgsmål zoome ind gennem mit head.I tænkte nudging min DH, men så tænkte der måske ikke er sådan en god idé. Der var ikke andet for det ... jeg ville have til at beskæftige sig med det selv!

Dette behov for omhyggelig manøvrering, jeg ønskede ikke at væmmelige behåret edderkop på mig! Aaah, bare tanken fik mig til at komme ud i gåsehud! Jeg krøb ud af sengen .. holde lav ... godt jeg slags gledet ud af kram madrassen og ned på gulvet. Puha, i det mindste var jeg ikke i det drop sti mere ... nu ned til handling!

Jeg tog en af puder fra sengen (der er masser .. alt for mange) og kravlede tilbage på bunden af sengen. Nu er alt, hvad jeg skulle gøre, var banke den væk fra loftet med pude og over mod vinduet. Stabil pige, gå ikke i panik! Jeg wobbled på madrassen, det er en hukommelse skum en, vidunderlige at sove på, men ikke så stor for at stå på. Jeg trak pude tilbage som jeg var ved at gøre et golfsving i loftet og whoosh ... effekt! Spider gået fra loftet ... magi! Jeg tjekkede det var ikke i nærheden af sengen og kravlede tilbage i, og sørg for jeg forlod den pude jeg havde brugt langt, langt væk fra sengen.

Det er overflødigt at sige, jeg havde brug for at læse nogle flere som jeg ikke følte mig helt så afslappet nu. Men, hvis jeg lige læst et par sider, så søvn.

Alle var godt ... i hvert fald var det, indtil en anden edderkop kravlede over puden ved siden af mig og ja ... det gjorde, at stirre igen!! Faktisk denne ene viftede Hej.

Åh, ah ... nej ... skrige ... HJÆLP! HJÆLP! HJÆLP .. det vil få mig!

Så okay, det er, hvad mænd er for er det ikke? Jeg havde forsøgt med den anden, men denne her var en lusket fyr, og han tog mig uforvarende .. og han var så tæt på. Jeg mener skrig var en naturlig reaktion ... right? Nu er jeg nødt til at fortælle dig, min DH er vidunderligt ... langmodighed, men vidunderlig. Det er ... undtagen når han er vågnet op midt om natten med en skrigende galning, der er helt usammenhængende, men med meget kraftige lunger.

Bevæger sig langsomt .... ganske vist med en vred blænding, ved jeg ikke edderkoppen .... han fjernede de ulovlige monster. Mumle et par valg ord, som jeg ikke vil gentage ... han lagde en pude over hovedet og gik tilbage søvn. Mig? Jeg var vågen til engang venter på at se, om noget mere "gæster" med otte ben ville falde i eller krybe ud på mig. Men til sidst ..... søvn kom og fred tilbage.

Nu har jeg delt min skrækhistorie, jeg opfører sig og komme ned til skrot snakke!

Tag et kig på de elementer, som jeg gjorde for at gå med Lilly's Quilt Paper Pack. Disse også var inspireret af dynen. Jeg håber, at nogen derude kan sætte dem til god brug.

Du kan downloade Lilly's Quilt Elements her

Jeg har travlt prøve nogle opskrifter på en fantastisk ny bog, som jeg har fået. It's all kage, muffins, kiks, kager og buddinger opskrifter .. og de er smukke. I mit næste indlæg vil jeg fortælle dig, hvordan jeg kom på og dele resultaterne med dig ... ja, ikke rigtig andel som jeg ser det, kommer til at spise dem ... du får kun at se dem, lol !

Vær forsigtig og har en fantastisk aften!

Technorati Mærkater: lillys quilt, element pack, edderkopper, gratis download, digital scrapbooking

søndag den 4. oktober 2009

Paa Sammendrag dom, \ TTAB Finder "SUPER HERO \" Ansoeger manglede bona fide Intent

Bestyrelsen trådte summarisk dom mod pro se Ansøger Michael Craig Sølv i hans forsøg på at registrere varemærket superhelt for forskellige hudplejeprodukter. Baseret på Silver opdagelse svarene og opdagelse deposition vidneudsagn, modstandere etableret en oplagt sag at Ansøger manglede en bona fide hensigt at anvende mærket på varerne på det tidspunkt, han indgav sin ansøgning. Silver undladt at fremlægge tilstrækkelige beviser til at afkræfte opposer sag. DC Comics og Marvel Characters, Inc. v. Michael Craig Silver, oppositionen nr. 91176744 (21. august 2009) [ikke precedential].


Stående: modstandere etableret deres løbende via to erklæringer påstår (temmelig vagt), at modstandere licens på deres varemærker, herunder superhelt og Super Heroes, i forbindelse med forskellige produkter og tjenester, herunder kosmetik og toiletartikler. Det var nok til at klare den minimale hurdle i forbindelse med den løbende krav.

Seriøse Hensigt: Silver står på depositionen, at han ikke havde dannet en virksomhed på det tidspunkt, han indgav sin ansøgning havde ingen erfaring med markedsføring eller fremstilling af disse varer ikke havde kendskab til eventuelle FDA-forskrifter vedrørende samme, og havde ingen specifik uddannelse, der vil udstyre ham til at udvikle sådanne produkter. Desuden havde han ikke ansat en kemiingeniør eller en markedsføringstilladelse virksomhed, da den arkivering.

Silver ikke fremlægge nogen dokumenter, som svar på modstandere 'talrige anmodninger om dokumenter, der søger markedsføring og reklame, salg dokumenter, og markedsundersøgelser. Faktisk oplyste han, at han \ "har ingen dokumenter vedrørende ethvert forsøg på at udnytte og kommercialisere et produkt under superhelt. \"

Bestyrelsen fandt derfor, at modstandere havde opfyldt deres oprindelige byrde at fastslå, at der ikke eksisterede nogen egentlig spørgsmålet om materiale faktisk om Silver's mangel på en bona fide hensigtserklæring.

Silver forudsat fire dokumenter med sit kort i opposition til det forslag: tre var udaterede og den fjerde pågældende mærke TEXASTEA. Han har ikke afgive en erklæring eller en erklæring. Selv om disse fire dokumenter, der ikke er fremstillet i opdagelse, fandt bestyrelsen dem alligevel ud af \ "en overflod af forsigtighed, \", men det fandt dem for at have ringe virkning:

... ansøgerens data viser, at de fleste, at ansøgeren har overvejet brugen af de involverede varemærket for de identificerede varer og har tillid til hans evne til at bringe sådanne varer til markedet på et tidspunkt i fremtiden, men gør disse dokumenter ikke afvise modstandere «, som viser, at der er ingen reel udstedelse af materiale omstændighed, at sagsøgeren ikke havde den fornødne vilje til at anvende mærket på de identificerede varer, da han indgav sin ansøgning.
Desuden Sølv argument i sin korte, at han havde evnen til at bringe varer til markedet, var i direkte modstrid med hans deposition Vidnesbyrd, at han ikke havde nogen erfaring eller uddannelse på det relevante område.

Bestyrelsen derfor udelukket til fordel for opposer og vedvarende oppositionen.

TTABlog kommentar: Jeg går i stikken ved at forudsige, at denne bona fide hensigtserklæring spørgsmål bliver den næste store ting i TTAB retspraksis. Jeg sagde så meget i mit indlæg om Honda v. Winkelmann sagen (her).

Tekst Copyright John L. Welch 2009.

torsdag den 24. september 2009

Ham!

Distrikt 9 var spændende og mærkeligt at flytte (og jeg hader bugs!) Og en triumf over mislykkede format (der er normalt ingen undskyldning for noget så doven som skifter fra faux-dokumentarisk stil biograffilm til en alvidende POV og tilbage flere gange ... bortset når de film, der gør det, er dette spændende). Jeg elskede det, gjorde jeg, men det var ikke min yndlings film, jeg så i denne weekend. Det blev i stedet Hayao Miyazaki's Ponyo, en ellevild Lille Havfrue reimagining hvis plottet afhænger af en guldfisk med et menneskeligt ansigt, der ønsker hende alt om at være menneske, men hvis kærlighed med en 5-årig skal være reel, for at for at pind. Det er ligesom, hvad der ville ske, hvis syre blev slettet på en Love Is ... komisk. Og jeg kender \ "X på syre, \" er en sådan cliched måde for at godkende noget kritisk, men jeg har aldrig set en film, hvor det er mere apt. Du behøver ikke at være på noget for at få dit hoved blæst ud af det lort - det hallucinerer for dig. (Ligesom de fisk i gif ovenstående, at skødet som bølger og går ned mod tørre jord, men reemerge som fisk ... og noget for Ponyo til at køre på.)

Og taler om medium, Miyazaki han gift med ham, og det er sådan en kærlig union til at se. Hans fantasi er så grænseløs, hans foreninger så bizar, hans billedsprog så farverige, at det kun kunne være præcist oversættes via animation. Han slår mig lige så bekymret (hvis ikke mere) med sammensætning end en indsats, og så hans gammeldags 2D-stil føler især relevant for ham. Han kan lide at fylde skærmen ligesom det er et maleri, forkæler os med detaljer som Spider-krabber kravle i et hjørne eller børns kunst, der pryder mange vægge eller Opvaskemiddel sidder ved vasken som en mor forbereder middag eller en gennemgang af forhistoriske fisk, pop op til nogen bestemt grund. Nogle gange det mest betagende ved det er, hvor indviklet det hele er. (Og på grund af de detaljer, det er virkelig noget at se på den store skærm. Du kan nemt få fat i en piratkopi, men du er seriøst kun stjæle fra dig selv.)

Ponyo er den type billede smørrebrødsbord du måske tror, at du kunne se uden lyd. Det er sandt, at det ikke er så kompliceret som andre Miyazaki billetpris gerne Princess Mononoke eller endog Chihiro og heksene (som ikke var meget kompliceret i første omgang), men hvad jeg elskede lige så meget som det visuelle var den skøre skid disse tegn, sagde til hinanden. Et udsnit af mine yndlings citater:

- Sosuke (den 5-årige, der redder Ponyo og forelsker sig i hende, tror jeg?): \ "Hendes navn er Ponyo! Hun kan lide at spise skinke! Og hun er magi! \"

- Sosuke: \ "Ponyo var en fisk. Vand ikke gør hende våd. \"

- Sosuke: \ "Se på hendes fødder, de er ligesom hænder! \"

- Sosuke: \ "Alt, hvad hun tænker på er skinke, mor. \"

- Sosuke mor (når de forlader sit barn alene hjemme): \ "Du er kun 5, men du er meget smart. Sommetider er vi nødt til at tage et spring. Vær modig. \"

- Sosuke: \ "Må ikke blive til en fisk igen. Jeg vil savne dig. \"

- Sosuke (råber til far, hvis pram er forbi hans hus): \ "Jeg tager sig af alle, far! \"
Ponyo (også råbe): \ "Ham! \"

Undertiden virker det, som der er en oversættelse ting i gang (jeg kunne ikke finde ud af hvorfor fanden alle ved at sige, hvad et smukt navn \ "Ponyo \" er), men jeg mener virkelig, at Miyazaki og hans team er netop det skrupskør. Det hele er så surrealistisk. Et tegn beskriver nogle situationen som et hul, som er blevet revet i stoffet af virkeligheden. Ja, jeg kender den følelse.

tirsdag den 22. september 2009

USA ligger mod bombefly frigivelse

Slægtninge til Lockerbie-bombningen ofre er splittet over nyheden om, at manden er dømt for drab kunne frigøres.

fredag den 11. september 2009

Live tekst - Internationals

GOALFLASHES og større ulykker (alle gange BST)

606: DEBAT
Dine tanker om den videre

Til at blive involveret bruge 606 eller tekst os dine synspunkter og kommentarer til 81.111. (Ikke alle bidrag kan bruges)

Af Caroline Ost

1713: Skotland kick off i Oslo i 1800 BST i et spil du kan se live på BBC2 og på denne her hjemmeside (UK only). George Burley \ 's side er i øjeblikket andenpladsen i Gruppe Ni med syv punkter, men at \' s kun fire foran bund Norway.1711: Ville det begynder med en \ "Jeg \ 'Og måske ende med ... welumoNo chance af en ny - de ulve strejkende, som ubesvarede fra to værfter på Hampden, er såret. Kenny Miller får nikke up front i en afgørende spillet for Skotland i Oslo.1705: Hello there. Hvis du skulle opsummere Skotland \ 's sidste møde med Norge i ét ord, hvad skulle det så være

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

tirsdag den 8. september 2009

Piraternes TV

Hold kæft, hvor er Pirat TV grineren.
Der er humor i lange baner her. Masser af klip med banjo´s likørstue, Christian med sit Aktion, og masser andet guf. Lad være med at klikke, hvis du snart skal ud af døren, for det tager helt automatisk temmelig lang tid at cruise rundt siden. Men sjovt er det !!! Så hvis du har lidt tid til overs, så er det bare afsted.
http://www.dagensbuzz.dk/

søndag den 6. september 2009

DIY Weekend: Broderi bjaergning



Jeg mente at skrive om denne hovedpude for et par uger siden, men aldrig fik omkring den. Hovedsagelig fordi da jeg gjorde det, jeg har ikke dokument processen. Anyway, jeg fik en ny chance og tænkte det ville være en god DIY-projekt til at dele. Den pude ovenfor (og den ene nedenfor) blev broderet af min mor om 30 + år siden. Hun fik interesseret i at gøre broderier for et lille stykke tid, og disse var to afsluttede projekter, både gøres til puder. De blev kits at hun bestilt (måske fra Colonial Williamsburg), der fulgte komplet med linned mønster, broderi garn og opbakning materiale. Okay, så hurtigt fremad tre årtier og et par hus flytter og disse puder befundet sig skjult i mine forældres loftsrum - beskidte og falder fra hinanden. Da min far blev syg i december, blev han ved hjælp af de puder han kunne finde frem til forslag selv op i sin stol og en ovenfor fik et nyt workout. Efter at han afgik ved døden i januar, og vi var rengøring ting ud, vi næsten kastede ud hovedpude. Det var flad, beskidt og trist at se. (Så blev vi, faktisk). Mor sagde til kastede den ud og jeg havde det i min hånd over papirkurven da jeg indså, at i dagslys, mønstret og udførelse var ganske dejligt, og det kan muligvis genoplives. Og jeg er så glad for jeg fandt, at anden look. Funny, for da jeg kom gå tilbage i mors hus med det i min hånd, sagde hun, da jeg gik i, måske skulle du holde hovedpude. Jeg brugte en masse tid på at gøre det! Whew! Jeg tror, at hvis vi gerne kastede det, ville det have været en af disse niggling ting i baghovedet, bare lidt ked af.

Okay, så nu har jeg en smuk pude, igen for at matche min stue - beklager Mom! Anyway, hun gjorde slags ønsker det, men greens ikke matche hendes hus. Nå, heldigvis, fandt hun en anden, der har behov for en nye klæder! Jeg tror, hun skal have gjort dette en første da det er betydeligt mindre kompliceret end den pude op toppen.

Så her er hvordan jeg genopstå disse triste lille broderede puder. Første, de havde brug for at blive vasket. Billedet ovenfor ikke yder retfærdighed til, hvordan beskidte denne pude virkelig var (som det var pude # 1). Billedet nedenfor bedre viser, hvad jeg var der beskæftiger sig med. Der var også nogle fragmenteringsprocessen i linen til at blive behandlet.
Så efter at fjerne pude (som forsøger at bryde fri anyway) Jeg afbrød tilbage, forlader svejsepunkter for at stabilisere linned under vask proces. Jeg har brugt flydende vaskemidler og meget varmt vand for at komme ud så meget snavs og støv som muligt. Jeg skylles indtil vandet løb rene og derefter kommes i en mild blegemiddel og sæbe badet i varmt vand og lad sidde i et par minutter.
Nå, okay. Denne man ikke holde op samt pude # 1 gjorde. Mere fragmenteringsprocessen ... En stor side note - hvis disse var reel antikviteter eller af stor værdi, vil jeg ikke anbefale at gøre som jeg gjorde uden input fra en professionel tekstil restaurator. Da disse var hjemmelavet, loftsrum konstaterer, følte jeg okay bare blundering sammen på min egen.

Jeg nævnte det til mor, som sagde, smide det væk, that's fine. Jeg var op til den udfordring, og regnede med, at det ikke ville skade at holde forsøger. Den linned skulle stabiliseres for at stoppe shredding, så efter at afskære de gamle svejsepunkter, jeg overholdt en stiv jern på grænseflade.
Når det var gjort, jeg havde brug for at finde koordinerende stoffer. Da jeg ønskede at give dette til min mor (gavmild, jeg kender!) Jeg ønskede at matche hendes udsmykning, som tenderer i retning af blues. Normalt ville jeg stykke sammen stoffet grænserne omkring et center image, men da dette linned square var nu i fare, jeg regnede jeg skulle bare sy den på toppen af et fintmasket kvadratisk, og top med en udsmykning. Jeg kan godt lide at holde i besiddelse af ophørte stof memo prøver til brug som puder - så hurtigt og nemt!

Nedenfor, vil du se ansigtet stof og trim, at jeg gerne valgt og tekstiler var jeg beslutter mellem for bagsiden stof.
I sidste ende er jeg gik med den enkle blå basketweave, hvilket er fint - det er ikke om bagsiden anyway!

Og Voila - en beskidt gamle pude bliver en ny leasingkontrakt om liv!


Så tjekke din loftsrum og se om du har noget, der kunne igen. Du har aldrig vide!




Abonner på:: Surroundings::

fredag den 28. august 2009

Naar slukningsforsinkelse Vil ikke lukke Off

Jeg var komfortabelt - til sidst - og først lige ved at glide ud, når jeg hørte den umiskendelig lyd, der er et indgående SMS-besked på min mobiltelefon. Hvad fanden? Jeg troede, jeg ved, at det er et godt stykke tid efter midnat.

Jeg vendt på lys. 12:22. Jeg polstret over til min telefon, som jeg normalt ville have allerede slukket timer siden. I guess I'd glemt. Måske var det fra MonkeyGirl. Eller måske var det PB. Hun og jeg var blevet udveksle emails tidligere på aftenen. Men nej.

Husejere, sænke dit realkreditlån med et lån modifikation. Jeg har ikke brug for at læse mere. Jeg kunne føle mit ansigt going rød som vrede steg. B * stards! Ringer folk efter midnat! Kan ikke vente med at slå denne en i til Do Not Call Registry, hvor min celle har været registreret i mindst tre måneder.

Det wake-up var særlig grim som jeg havde brugt nogle af mine begrænset aften bekæmpe køkkenvask. Husk, hvor glad jeg var for at få varmt vand og vand pres igen? Nå, glæden var kortvarig. I weekenden, det varme vand ville ikke slukke og ville udstede en støt strøm, selv når off - medmindre du vendte afspærringsventil.

Jeg kan beskæftige sig med dette, tænkte jeg et par dage siden som vasken og dens inventar vil være forsvundet i løbet af et par uger. Men så i går aftes, vores midlertidige metode mislykkedes. Med en skruetrækker, jeg omsider formået at få ventilen til at aktivere og vandet gik. Men hvad nu? Jeg tror jeg har brug for en ny afspærringsventil. Hmmm.

VVS er ikke min forte selvom jeg har gjort min andel. Jeg forsøgte at huske, om jeg har nogensinde erstattes en slukningsforsinkelse eller ej. Måske i badeværelset, en gang, et århundrede siden? Kan ikke huske. Under alle omstændigheder var det ikke ser ud som det ville være at hårdt. (Skønt disse er historisk meget slags job jeg har fundet at være det vanskeligste.)

Lyder som jeg skal finde ud før end senere.

lørdag den 22. august 2009

Wilmington hustage-SOLGT

Dette blev gjort fra samme nøjagtige stedet, at jeg gjorde Front St. Vandingssystemerne Hole fra (post fra et par dage siden-nedenfor) ikke noget som at oprette en gang og få et par søde små malerier uden at rive ned og flytte. Her er et tip for. Mest parkering dæk er fri på weekender og i Wilmington i parkometre og parkering dæk er gratis om søndagen. dens mord gør byerne steder i løbet af ugen. Nu vil jeg vente til weekenden, når der er mindre gade trafik så jeg dont nødt til at vandre langt fra mit parkeret lastbil og parkering er gratis.
Til de priser jeg sælger disse malerier for hver dollar jeg gemme, er enorm!
En gammel arbejdshest-5x7
SOLD

onsdag den 12. august 2009

Who's Your Daddy?

Et seminarium professor var vacationing med sin kone i Gatlinburg, TN. En morgen blev de spiser morgenmad på en lille restaurant, i håb om at nyde en stille, familie måltid. Mens de ventede på deres mad, de har bemærket en fremtrædende leder, hvidt hår mand flytter fra bord til bord, besøger med gæster. Professoren lagde overtaget og hviskede til sin kone, \ "Jeg håber, at han ikke kommer her. \", Men sikker nok, manden var kommet over til deres bord.

\ "Hvor er du folk fra? \" Spurgte han i en venlig stemme. \ "Oklahoma, \" de besvaret. \ "Godt at have dig her i Tennessee, \" den fremmede sagde. \ "Hvad gør du for et levende? \" \ "Jeg underviser på et seminarium, \" svarede han. \ "Nå, så du undervise prædikanter, hvordan man prædiker, gør du? Ja, jeg har en virkelig stor historie for dig. \" Og med, at den gentleman trukket op en stol og satte sig ned ved bordet med par. Professoren groaned og tænkte på sig selv, \ "Great ... Bare hvad jeg har brug for ... en anden prædikant historie! \"

Manden begyndte, \ "Se at bjergracer derovre? (Peger på restaurant vindue). Ikke langt fra bunden af, at bjerget var der en dreng født af en unwed mor. Han havde en hård tid vokser op, fordi hvert sted han gik, var han altid stillet samme spørgsmål, 'Hey dreng, der er din far? " Om han var på skolen, i Bilka eller stof butik, folk ville spørge det samme spørgsmål! "Hvem er din far?" Han ville skjul på fordybningen og middag fra andre studerende. Han vil undgå at gå ind på butikker, fordi det spørgsmål såre ham så dårligt. Da han var omkring 12 år gamle, en ny prædikant kom til hans kirke. Han vil altid gå i slutningen og tværkraftmåler ud tidligt for at undgå at blive hørt spørgsmålet, "Hvem er din far?" Men en dag, de nye prædikant sagde velsignelse så hurtigt fik han fanget og måtte gå ud med crowd. Bare om den tid, han kom til bagdøren, den nye prædikant, der ikke vidste noget om ham, lægge sin hånd på hans skulder og spurgte ham, søn, der er din far? Hele kirken fik deathly quiet. Han kunne føle hvert øje i kirken ser på ham. Nu ville alle endelig kender svaret på spørgsmålet, "Hvem er din far."

Denne nye prædikant Men overvågede situationen omkring ham & bruger dømmekraft, at det kun er Den Hellige Ånd kunne give, sagde følgende til at skræmt lille dreng ... \ "Vent et øjeblik!" sagde han. "Jeg ved, hvem du er. Jeg ser familien ligner nu. Du er et barn af Gud." Med, at han klappede drengen på hans skulder og sagde, Boy, så du har en stor arv. Go og hævder det. Med at drengen smilede for første gang i lang tid, og gik ud af døren en forandret person. Han blev aldrig den samme igen. Når nogen spurgte ham, "Hvem er din far?" han ville bare fortælle dem, "jeg er et barn af Gud." \ "

Den adskiller sig herre stod op fra bordet og sagde: \ "er ikke, at en stor historie \" Professoren svarede, at det virkelig var en stor historie! Da manden henvendte sig til ferie, sagde han: \ "Du ved, hvis denne nye prædikant ikke havde fortalt mig, at jeg var en af Guds børn, jeg nok aldrig ville have beløbet sig til noget! \" Og han gik væk.

Den seminarium professor og hans kone blev bedøvet. Han opfordrede servitricen over og spurgte hende, \ "Ved du, hvem denne mand var der bare tilbage at sad på vores bordet? \" Servitricen grinned og sagde: \ "Selvfølgelig. Alle her kender ham. That's Ben Hooper. Han er den tidligere guvernør i Tennessee! \ "

fredag den 7. august 2009

Bullivant's »aegte bemusement 'paa Trinity Mirror avis lukninger

Uafhængige bladudgiver Chris Bullivant har forsøgt at bevise, at han var alvorligt med at købe en række ugeaviser fra Trinity Mirror ved at tillade, at offentliggørelsen af en række fortrolige e-mails, der sendes til de regionale forlagsvirksomhed kæmpe. Sidste uge Press Gazette viste hvordan Bullivant følte han kunne har hjulpet gemme en række af de [...]

lørdag den 1. august 2009

Fattigste i risiko for vaerste diabetes

De fattigste mennesker i Storbritannien er mere end dobbelt så stor risiko for at få diabetes til enhver alder end den gennemsnitlige person, en velgørende organisation har advaret.

Og dem med den betingelse, der bor i de dårligst stillede hjem er også dobbelt så stor risiko for at udvikle komplikationer, Diabetes UK sagt.

Overvægt, manglende motion, dårlig kost og rygning er skyld, er det tilføjet.

En folkesundheden ekspert sagde bestræbelser på at forebygge og behandle sygdommen bør være rettet mod de mest sårbare.

Fra og med 2008 var der 2,5 millioner mennesker diagnosticeret med diabetes i Storbritannien.

Numre er blevet klatring i de seneste år på grund af en øget indsats for at finde folk, der var uvidende om de havde den betingelse.

"NHS skal sikre, at relevant, høj kvalitet er til rådighed over hele landet, og at alle, uanset deres socioøkonomiske status, er adgang til den"


Douglas Smallwood, Diabetes UK

Skotsk fattige 's ' større risiko for diabetes '

Det er blevet forudsagt, at inden 2025 vil der være mere end fire millioner mennesker med diabetes i Storbritannien.

De mest almindelige type er type 2-diabetes, som normalt er forbundet med livsstil faktorer, såsom at blive overvægtige.

Det er forårsaget af kroppen ikke producerer nok insulin, eller hvor den insulin, som produceres ikke virker ordentligt.

Hvis ikke forvaltes effektivt, kan det føre til komplikationer såsom hjertesygdomme, slagtilfælde, nyresvigt, blindhed og amputation.

Afsavn

Rapporten fandt også, at kvinder i England, der bor i boliger med de laveste indkomster er mere end fire gange så stor sandsynlighed for at få diabetes som dem, der bor i boliger med den højeste indkomst.

Og diabetes i Wales er næsten dobbelt så høj i de dårligst stillede områder i forhold til de mindst belastede.

Douglas Smallwood, Diabetes UK administrerende direktør, sagde en indsats er påkrævet for at forhindre en generation af mennesker, der lever i armod "ender i en tidlig grav".

Han sagde sundhedsmyndigheder er nødvendige for at øge bevidstheden blandt dem med høj risiko.

"Desuden NHS skal sikre, at relevant, høj kvalitet er til rådighed over hele landet, og at alle, uanset deres socioøkonomiske status, er adgang til den.

"Forskning har vist, at personer med diabetes i belastede eller høj etnicitet områder er mindre tilbøjelige til at have nøglen helbredsundersøgelser, anbringe dem på øget risiko for at udvikle ødelæggende komplikationer såsom hjertesygdomme, slagtilfælde, nyresvigt, blindhed og amputation.

"Endelig, i disse tider med økonomisk usikkerhed, når folk er mere tilbøjelige til at gå over til billigere, forarbejdede fødevarer, mærkning af fødevarer skal være klar og konsekvent at give folk mulighed for at træffe informerede valg om, hvad de spiser."

Professor Alan Maryon-Davis, formand for det britiske Faculty of Public Health, mente, at tallene ikke var overraskende, da de risikofaktorer for diabetes var meget tæt forbundet med afsavn og svært at håndtere.

"Vi har brug for at målrette indsatsen på de mest udsatte."

Han tilføjede, at de nationale vaskulære screeningprogram, der startede i april og er stadig at geare op, ville hjælpe diagnosticere folk og hjælpe dem med at forvalte sygdom.

"Men vi er nødt til at etablere et egentligt opkald og genindkaldelsessystem, vi kan 't bare vente for folk at gå til GP, det skal gøres på en mere aktiv måde."

fredag den 24. juli 2009

don 't spoerge / don ' t fortaelle i en bummelum stylee ...

"At være homoseksuel i Jamaica, det 's gerne, don ' t fortælle nogen. Bare holde det for dig selv ... " homofobi på Jamaica og den kultur det 's oprettelse.

fredag den 17. juli 2009

Typer af Home Forbedring Projekter


Home forbedring generelt henvises til byggeprojekter at ændre layoutet af et hjem eller ændre de ydre egenskaber hjem såsom græsplænen, haven, garagen eller gårdhave.

Home forbedring projekter har normalt en eller flere af følgende formål:

Interior design for tilføjes skønhed.
- Maler-og wallpapering vægge og lofter.
- Installation gulvbelægning såsom træ paneler, fliser, tæpper, linoleum eller andre gulve materialer.
- Opgradering og reparation af døre og vinduer.
- Installation af nye cabinetry til køkkener og badeværelser.
- Opgradering af apparater såsom dræn, badekar, inventar til køkkener og badeværelser.
- Remodeling den baggård eller front værftet med patioer, dæk, Vindfang eller landskabspleje.

Reparation
- Reparation af elektrisk og VVS.
- Tagsystemet udskiftning eller fix-ups.
- Strukturreparationer forårsaget af vandskade eller naturkatastrofer.

Komfort Opgraderinger
- Installation af nye eller forbedrede varme-, ventilations-og klimaanlæg (HVAC)
- Opgradering af badeværelser, musik værelser og værelser med lydisolering.

Sikkerhed
- Fire system reparationer eller opgraderinger såsom sprinklersystemer, brandalarmer og andre brandsikkerhed apparatur
- Home sikkerhed opgraderinger såsom indbrudstyv alarmer, sikkerhed døre og sikkerhed vinduer.
- Reaktorfonden installation eller set-up for beskyttelse mod jordskælv, tornadoer og orkaner.

Hjem Additions
- Tilføjelse af værelser til hjemmet eller ved at tilføje en ekstra etage til hjemmet.
- Konvertering af uudnyttet plads i anvendelige rum, såsom konvertering af en garage i et familieværelse.

Der er tre måder at nærme sig hjem forbedring. Den første måde er at leje en almindelig kontrahent, der laver design-planer, bliver passende arbejdere til at gøre arbejdet, fører tilsyn med projektledelse, som omfatter koordinering fartplaner, sikre job er gjort ordentligt og koordinering med kunden at sikre, at opgaven er udført som ønsket.

Den anden mulighed er at leje de nødvendige håndværkere for at få arbejdet gjort. For eksempel hvis man ønskede at gøre køkkenet remodeling, ville de kontakte en arkitekt til at udarbejde de planer, de ville kontakte anlægsarbejder til at gøre det nødvendige for opførelse, og vil kontakte de nødvendige elektrikere, blikkenslagere og andre håndværkere nødvendigt.

Denne anden tilgang kan arbejde for små arbejdspladser gerne male et værelse, osv., men anbefales ikke til større arbejdspladser såsom hjem tilføjelser, køkken remodeling osv. For store remodeling job, er det sædvanligvis billigere at ansætte en generel kontrahenten få arbejdet gjort fra start til slut.

Den sidste mulighed er en "gør det selv " tilgang. Der er flere store hjem forbedring detailhandlere som giver alle de materialer og redskaber, der er nødvendige for selvstændige hjem forbedring. Disse butikker generelt levering informative bøger, der hjælper en person ved hjælp af trin-for-trin layouts på de forskellige typer af hjem forbedring.

Denne artikel blev skrevet af Audrey Ledoux, skaberen af et websted for hjemmet forbedring kontrahenter i Albuquerque på http://www.wildwoodremodeling.com
Artikel: Typer af Hjem Forbedring

Artikel Kilde: http://EzineArticles.com/?expert=Audrey_Ledoux

fredag den 10. juli 2009

Obama i Moskva for nuklear samtaler

USA's præsident Barack Obama skyldes i Moskva for et topmøde med sin russiske kollega Dmitry Medvedev.

Forbindelserne mellem de to lande har været præget af forskelle i nationale interesser i de seneste år.

Våbenkontrol vil toppen dagsordenen for topmødet. Den Sovjettiden Start jeg overenskomst udløber i december.

De to ledere forventes også at drøfte regionale spørgsmål såsom Iran, den europæiske sikkerheds-og Afghanistan i løbet af to-dages besøg.

Præsident Obama vil også afholde samtaler med Vladimir Putin, som i øjeblikket premierminister og tidligere præsident.

"Dette er ikke en stjerne kommer til byen"


Dmitry Trenin lederen af Moscow Carnegie Center tænketank

Et topmøde for begrænsede forventninger

Mange analytikere siger han stadig i førersædet i den russiske regering.

Begge parter har gjort det klart deres ønske om at forbedre eller "Reset", forholdet mellem Washington og Moskva.

Men BBC diplomatisk korrespondent Jonathan Marcus, der er i Moskva, siger, at det ikke bliver let i betragtning af de forskellige opfattelser af deres nationale interesser for de to sider bringer til bordet.

Under det tidligere Bush-regeringen, forholdet mellem Washington og Moskva var næsten lige så slemt som under Den Kolde Krig, så der er rig mulighed for forbedringer, tilføjer han.

Præsident Medvedev sagde i et interview for italienske medier udgivet den søndag, at amerikanske missilskjold planer for Europa lægge en "meget fremtrædende nukleare land som Rusland ... i en vanskelig situation".

Det Hvide Hus koordinator for masseødelæggelsesvåben, Gary Samore, udelukkes enhver endelig aftale om fornyelse Start er nået i denne uge, men han gjorde se en "meddelelse", der gøres.

"Jeg tror, du vil se en meddelelse, der angiver nogle fremskridt i retning af at nå dette mål," sagde han til journalister.

Om Afghanistan, USA er overbevist om at opnå Moskva 's godkendelse til at flyve tropper og våben gennem russisk luftrum.

Præsident Obama vil også møde russiske journalist og civilsamfundet aktivister.

Low-key føler

A University of Maryland meningsmåling frigives søndag viser, at 75% af russerne mener, at USA misbruger sin større magt, og kun 2% har "stor tillid", som hr. Obama vil gøre det rigtige i verdens anliggender.

Ingen af Rusland 's største tv-nyhedsudsendelser søndag aften førte med den forestående amerikanske besøg.

"Dette er ved at blive spillet som i bund og grund en afdæmpet besøg, der viser den amerikanske lederskab 's respekt for den russiske ledelse," Dmitry Trenin, leder af Moscow Carnegie Center tænketank, fortalte nyhedsbureauet Reuter.

"Dette er ikke en stjerne kommer til byen."

Alligevel korrespondenter siger hr. Obama kan forvente en jævnere modtagelsesforhold end han modtog på et 2005 besøg i Rusland, da han og andre besøgende amerikanske kongresmedlemmer var tilbageholdt i tre timer i en lufthavn i Ural byen Perm.

Hr. Obama senere børstet off hændelsen i sin bog den frækhed af håb, sagde, at "det ikke var 't gulag".

tirsdag den 30. juni 2009

Live - Soderling mod Federer

LATEST ACTION (alle gange BST)

606: DEBAT
Dine tanker om den videre

Til at blive involveret bruge 606 eller tekst os dine synspunkter og kommentarer til 81.111. (Ikke alle bidrag kan bruges)

Af Ben Dirs ved Wimbledon

Soderling 0-0 Federer 1300: Her 's Fed og Soderling. Fed 's gået med guld rørene. David Garrido, min BBC kollega fra det trådløse, har skrevet et digt om noget eller andre. Det 's om de vigtigste levende tekst. 1250: Spillere vil blive beskrevet i et par minutter. Umps er ude, selv om Centre Court isn 't som buttet som jeg troede det ville være. To unge damer flyde tidligere mit vindue. Brollies gå op, det virkelig er, at varmt. 1245: It 's faktisk så varmt ved Wimbledon, at folk giver op halvvejs op ad trappen på Centre Court. Kun gale hunde og englænderne vil spille i denne. Og Roger Federer og Robin Soderling. Genafspille af French Open sidste dag, Schweiz 's verden nummer to har slået svenskeren 10 gange ud af 10. Ingen slår mig 11 gange i træk, siger Soderling. Vitas Gerulaitis sagt noget lignende, efter endelig slår Björn Borg i deres 17. kamp. En udstilling.

torsdag den 25. juni 2009

Live From Iowa Speedway 6/21/09 - Del 6

Kapløbet om Iowa Speedway alle, men udvides til to år. Netop haft en pressekonference med Terry Angstadt af Indycar Series og Stan Clement og Jerry Jauron fra Iowa Speedway. Ligaen har alle men inked en toårig forlængelse af deres behandle de Speedway.

Det eneste udestående spørgsmål er at sikre en dato på nuværende tidspunkt af året stadig arbejder med Indycar skemaer osv., før den endelige, officielle meddelelse, der indeholder den dato. Alle tre insisterede Der er ingen større udestående spørgsmål. Angstadt også sagde 2010 tidsplan vil højst sandsynligt feature ni ovaler og ni gade / vej kurser.

"Vi er meget glade for at være her. Vi er glade for at være her hvert år, " sagde Angstadt, formand for den kommercielle afdeling af IRL. "Jeg tror, at dette år er endnu mere specielle på grund af muligheden for at forlænge denne i fremtiden. Når vi viser dig her, fra de mennesker i lufthavnen til de mennesker på hoteller til fans i og omkring de grunde, du er bare fremstillet til at føle sig meget velkommen, og det sker ikke i alle markeder. Vi elsker den konfiguration, afstand af sporet, det virker så godt for os på alle niveauer. Så igen, vi er glade for at være her og glad at udvide det i en overskuelig fremtid. "

Jerry Jauron, President og CFO i Iowa Speedway, var kåd som en skoledreng. "Hvad excites mig, er, når man ser derude er, at Iowa Speedway vil forhåbentlig fortsat være en del af den eksklusive racing steder at være vært for den Indycar Series. Det vil stoerkne de Speedway som en af de øverste Motorsport sted i verden. Det er en spændende tid at være på Iowa Speedway.Exciting for staten Iowa, og hvad vigtigere er, for Indycar fans i det øvre Midtvesten. Vi har solgt billetter for vores race i dag (til fans i) 24 stater. Så jeg tror, der siger en masse om Iowa Speedway og vores fremtid, og vi ser frem til mange år med Indycar Series.

Sporet er blevet udvidet via temporaring siddepladser i og uden for tur 4 hvert år den race har været her. Sporet er udsolgt til dagens race, med en anslået 42.000 fans forventet. Med hensyn til hvor mange pladser Iowa Speedway kan fortsætte med at tilføje, Clement sagde sporet har masser af plads. "Du holder køber og vi vil holde os tilføje. "

mandag den 22. juni 2009

Beg benaadning? Ny undersoegelse tyder blaeksprutte og blaeksprutte kan hoere

Opdagelsen at blæksprutte og blæksprutte kan høre rejser interessante spørgsmål om adfærd i intelligente væsener.

søndag den 14. juni 2009

Aldring oerne 'nye kyllinger ringed

Skotland 's ældste og mest produktive par havet ørne har haft deres seneste kyllinger ringed ved RSPB parkeringsvagter.

De to nye afkom bringe antallet af kyllinger, de har produceret på øen Mull, siden 1986, til 33.

Den Celebrity forældre, Frisa og Skye, der har vist på BBC 's Springwatch programmet, er næsten 30-år gammel.

RSPB Skotland eksperter sagde, at de havde brudt alle rekorder ved opdræt denne antallet af kyllinger på deres alder.

I 2007, Frisa og Skye mistet deres kyllinger, hvor de faldt ud af reden.

Sidste år, de er udklækket Mara og Breagha, der har været mærket med satellitsporingsanordningerne at kortlægge deres fremskridt.

Den offentlige visning skjul på Loch Frisa er nu åben for besøgende.

I alt er der 10 voksne par havet ørne bopæl på Mull, hvoraf syv har haft i alt 10 kyllinger mellem dem i år.

tirsdag den 2. juni 2009

Etape legenden La Rue doer paa 81

Entertainer Danny La Rue er død i sit hjem i Kent i en alder af 81 af hans talskvinde har sagt.

"Danny døde fredeligt i sin søvn lige før midnat i går aftes efter et kort sygdomsforløb, " siger hun.

"Hans elskede følgesvend Annie Galbraith var med ham i deres hjem i Kent, " Hun tilføjede.

La Rue var blevet syg med kræft. Han gjorde en karriere ud af hans vaudeville trække handle selv om han disliked bliver kaldt en trække kunstner.

La Rue foretrak udtrykket "tegneserie i en kjole ".

Berømte fan

Han gjorde nogle optrædener i tv, men spillede en ledende rolle i at holde traditioner i musik hallen og pantomime live.

La Rue lidt et slagtilfælde i 2006.

I 1970'erne og 1980'erne, La Rue var den mest berømte kvindelige oplevelse i verden, og var på én gang den højeste betalte entertainer i Storbritannien ifølge Stage avis.

Han modtog en OBE fra dronningen på Buckingham Palace i 2002, som indrømmede at være en lang tid fan af entertainer.

La Rue, der blev født Daniel Patrick Carroll i Cork i Irland, flyttet til London sammen med sin mor, da han var ni.

Giv din mening Han var en blændende stjerne, en af den art, og vil blive savnet meget muchWB, Cardiff, UKSend os dine kommentarer

Han første donned hans paryk og øjenvipper under skibsingeniør koncert parti, der er blevet sendt til Singapore som en del af Lord Mountbatten's invasion task force mod slutningen af Anden Verdenskrig.

Han fortsatte med at blive en West End kabaret stjerne og var den første kvindelige oplevelse at blive vist på Det Kongelige Sort præstationer foran dronningen.

Han blev udnævnt en OBE i 2002.

fredag den 29. maj 2009

Mand draebt efter fodbold problemer

En 49-årig mand dør efter volden bryder ud i Coleraine følgende fodboldkampe involverer Rangers og Celtic.

tirsdag den 19. maj 2009

Sri Lanka kampe Tiger resterne

International bekymring vokser over skæbnen for civilbefolkningen i det nordlige Sri Lanka som kæmper fortsat trods af forlydender om et tamilsk Tiger våbenhvile.

Sri Lanka 's regering sagde tropper blev engageret i "endelig børstning up" timer efter et website knyttet til oprørerne sagde Tigre var at nedlægge våbnene.

EU's ministre forventes at ringe på mandag for en uafhængig undersøgelse af påstande civile er blevet rettet.

Begge parter siger, at andre har dræbt civile i lukket krigszone.

Undersøgelsen kræver komme som den endelige handling, synes at være der udspiller sig i en lang og bitter 26-års borgerkrig, som har efterladt nogle 70.000 mennesker døde.

Se et kort over konflikten region

Sri Lanka 's hær siger, den sidste LTTE (Tamilske Tiger) krigere er blevet penned i et 1,5 kvadratkilometer plaster af junglen.

På søndag den Tigre chef for internationale forbindelser, Selvarasa Pathmanathan, sagde i en erklæring om Tamilnet hjemmesiden: "Denne kamp har nået sit bitre ende."

En senere erklæring syntes at ændre de oprørske holdning, siger LTTE var "rede til at lukke munden på sine våben, hvis det er det, som kræves af det internationale samfund til at redde liv og værdighed for de tamilske folk".

Landet 's præsident Mahinda Rajapaksa har allerede krævet sejr, om på lørdag, at Sri Lanka var gjort fri fra "barbariske handlinger".

Europas 'forfærdet '

I Bruxelles EU udstedt et udkast forud for et møde mellem udenrigsministrene i mandags, der udtrykker en følelse af forargelse over de rapporter om civile tab på begge sider.

Oversigten sagde EU var rystet både på det store antal af ulykker og ved anvendelse af tunge våben i konflikten.

Oprør TIDSLINJE
1976 Tamilske Tigre form i det nordøstlige east1987 Indien installer fredsbevarende styrker til tamilske områder, men de forlader i 19901993 formand Premadasa dræbt af Tiger bomb2001 Angreb på lufthavnen ødelægger halvdel srilankanske Airlines fleet2002 regering og oprørere er enige ceasefire2005 Mahinda Rajapakse bliver president2006 Heavy kæmper resumes2009 Tigre opfordring til våbenhvile efter hær tager vigtigste oprørernes højborge, begrænser tigre til små kystsamfund enklave

EU presser på for FN's Menneskerettighedsråd til at indkalde til et ekstraordinært møde om Sri Lanka, ligesom det tidligere har gjort for Burma, Darfur og de palæstinensiske områder, rapporterer BBC 's Oana Lungescu i Bruxelles.

Et løfte om støtte kom fra Storbritannien, som tilbød £ 5m ($ 7.5m) at bidrage til at undgå en "humanitær katastrofe".

"Det er vigtigt, at vi får mad, medicin og husly i hurtigst muligt at redde liv, og derefter at vi kan hjælpe folk til at vende tilbage til deres hjem, så snart de sikkert kan," sagde Hillary Benn, Det Forenede Kongerige 's internationale udvikling sekretær.

Diplomater siger, at EU har begrænset indflydelse, vores korrespondent bemærker, selv om det kunne fjerne præferencehandelsindrømmelser adgang værd $ 150m (£ 100m), hvis landet er fundet at være i strid med internationale forpligtelser på menneskerettighedsområdet.

Rapporter afvige om antallet af civile fanget i de sidste kampe, med regeringen siger, at alle dem, der var blevet fanget i Sri Lanka 's nordlige krigszone havde undsluppet.

Oprørsgruppernes talsmand, selv om, sagde mere end 25.000 blev såret og har brug for opmærksomhed.

Regeringen sagde, at det ikke har reageret på udsagn udgivet den Tamilnet, og hævdede, at 50.000 tamilske civile havde forladt krigszone i de seneste dage.

FN har fortalt BBC hæren tal styrket sin opfattelse af, at Sri Lanka 's myndigheder var dårligt forberedt på den store tilstrømning af internt fordrevne personer.

Flygtningelejre indre er allerede hårdt belastet imødekommende over det store antal af dem, der er flygtet fra konflikten.

Leader på store

Kampene nærmer sig sin afslutning, uden nogen officielle ord om den skæbne, som De Tamilske Tigre 'leder, Velupillai Prabhakaran.

Nogle rapporter har antydet, at han er afgået ved døden, men - som med alle oplysninger fra krigszone - der har ikke været nogen bekræftelse.

Hæren havde mistanke om, at Prabhakaran, som dannede Tigre i 1976, ville opfylde hans langvarige afholdt løfte om at tage sit eget liv i stedet for ansigt fange.

Rapporter foreslog nogle af de sidste tilbageværende Tigre lanceret sig i selvmord angreb på regeringens tropper, men der var ingen ord om, hvorvidt Prabhakaran var blandt dem.

Formand Rajapaksa forventes at give et nationalt tv-nyheder konference i parlamentet på tirsdag, når rapporter tyder kan han officielt erklære krig over.

Mere end 70.000 mennesker er døde i bitter krig for et tamilsk hjemland.

Klik her for at vende tilbage

mandag den 18. maj 2009

Vi frigive vores poisions gerne Styrofoam-Fugazi

Omega-3 fedtstoffer, anses for yderst gavnlig for kroppen. Det kan være vigtigt at tage kosttilskud, fordi vores kroppe don 't skabe det naturligt. En sygeplejerske imidlertid for nylig opdaget, at nogle kosttilskud kan lave huller på Styrofoam kopper.

lørdag den 9. maj 2009

Labour-parlamentsmedlemmer 'overvej Lib Dem flytte '

Nogle arbejdstilsynschefer parlamentsmedlemmer har talt om at tiltræde Lib Dems hvis partiet taber valget, Lord Ashdown siger.

onsdag den 29. april 2009

Busyies dag som en elektriker

I dag er jeg 'am så meget travl tjener masser kunde fra vores virksomhed, da min opgave er at imødekomme alle deres anmodning med hensyn til at designe og arbejde for skøn for landdistrikterne elektrificering projekter for brgy. også at gøre design til industriel gerne store anlæg. går jeg har en kunde betalt beløbet for 1699, plus millioner for 3-333kva transformator og i morgen er gennemførelsen.
Jeg håber, at ingen tillæg af mit arbejde orden i glat finish, siden jeg meget gennemse alle oplysninger om projektet fra tappe punkt for lasten side af kunder.

onsdag den 22. april 2009

Fejlene fra journalister: cringeworthy?

Følgende kommentar på IAM evoked billeder af Eli Kintisch og EUGÉNIE Reich:

I dag er næsten alle generalist medier (og endda nogle specialiserede medier) rapporter om selv grundlæggende videnskab, teknik, finans, jura osv. er brolagt med cringeworthy faktuelle fejl og misforståelser. For eksempler blot åbne din avis ...

Kommentar til IAM ->

Se JPTOS, pp. 743-746 (sept. 2006), en artikel med titlen "om forslag til at begrænse fortsat ansøgninger. "

Se især fodnote 11 i JPTOS artiklen (88 JPTOS på 746), som drøfter et forsøg på at kommunikere med Science om unøjagtigheder i juli 28 Artikel.

tirsdag den 14. april 2009

Management Haandvaerk paa listen for Top Karriere Blogs

Jeg var glad for at konstatere, at Management Craft er på listen over de 100 bedste engelsksprogede karriere blogs fra Career 100/Rise Smart. Du kan se den fulde liste her. Der er nogle store blogs på listen! Selv om karriereudvikling er ikke det vigtigste fokus i denne blog, jeg skriver om det ofte. Også for ledere, der bygger din håndværksvirksomheder er en vigtig måde at opbygge din karriere.

tirsdag den 7. april 2009

Woof Woof!

Du vil blive venligst at høre, at min barbermaskine hals er meget bedre, jeg lige sunde Husky og interessant nu ... men min hoste! Jeg lyder som en hund! (OK, så jeg ser gerne en også!)

Charlie har haft en hård par dage, da han er totalt forvirret og forstyrret, at jeg åbner min mund og denne frygtelig støj kommer ud. Jeg er sikker på han mener, jeg forsøger at bark!

Når det først begyndte han sprang omkring søger bekymret hver gang jeg gjorde det "væmmeligt støj" .. men som hoste forværret han ændret til forrykket .... derefter begyndte han afbarke sammen med mig. Det må have set ud som en dårlig komedie film med mig fordoblet op hoste, ham farende rundt og afbarke og alle falder over hinanden.

I øjeblikket er han ligger der ser mig .... bare vovede mig bark! Når jeg gør, vil han straks tiltræder i. Måske han mener, jeg forsøger at lære hans sprog ... men dårligt! Hvis det er tilfældet, så han vil bestemt ikke gøre en patient lærer. Hans farende rundt og afbarke forekommer mig, som om han siger "Nej! Ikke lide at ... som denne .... din accent er forfærdeligt!". Jeg kan forestille mig, hans frustration over, at jeg er sådan en dårlig elev ... lidt ligesom mine franske lærer var i skolen.

I mandags forsøgte jeg en dag på et referencebibliotek, Ideen er jeg vil gøre nogle forskning ... forkert! Det har ikke taget mig lang tid at workout at kollegerne forskere ikke værdsætter min bryde det anerkendte tavshed. Tavsheden var så du kan klippe det med en kniv .... indtil jeg kom. Så woof, woof, woof .... nej jeg har ikke taget Charlie! Det var mig på min varme op rutine. Alle øjne swivelled i min retning i fjendtlige glares. Jeg forsøgte at se ud som det ikke var mig ... men denne frygtelige støj bare holdes hoppe ud af munden på mig! Uanset hvad jeg gjorde det stoppet for et stykke tid og derefter ........ ROAR!

Jeg har efterhånden vide, når jeg er beat, så efter flere forsøg på tavshed besluttede jeg at give dem fred og kom hjem til nogle hot citron og honning.

Nu er den reelle nyheder .... solen har skinnede her for tre dage! Jep, tre! Det har været smukt og viser mig, at foråret er begyndt .. gudskelov. Jeg hader den Winter med alt det mørke og kulde.

For at fejre jeg lavede to "hånd malet" papirer (jeg kun har to, da de tager så lang tid!). De minder mig om den skovbunden, når foråret kommer, prikket med nye farver og liv. De kan ikke alle dem, kop te, men jeg elsker dem!

Du kan hente dem her

Jeg har stadig jagter stemmer .. så du ved at klikke på ikonet øverst til højre på siden og gå klikke på tommelfingeren opad til at stemme, hvis du kan lide det her! Du kan stemme en gang hver 24 timer for! OK, jeg kender ..... Jeg er fræk!

Have det sjovt og se dig snart! Forhåbentlig vil jeg have stoppet afbarke inden da!

Technorati Tags: hoste, gratis download, skovbunden papirer, handpainted, grafisk design, Scrapbooking

fredag den 3. april 2009

i sin vorden

Tja, jeg er mere sikker på nu. Poesi og skrivning er nummer et. Det er det eneste, der kan holde mig hele, SANE, opmærksomme. Alt andet falder væk, til sidst. Hvad jeg mener med poesi er meget bredt dog. Jeg tænker ikke kun de bøger, jeg læser, og de ord, som jeg sted på siden. Jeg tænker på placeringen af mit sind. Poesi er bare en praksis, der forpligter mig, samler mit sind og krop (i det mindste for en tid), gør mig mindre forlegen ved at sætte mig ind i noget meget større end mig selv. For andre kan der være andre metoder, andre måder at forbinde.

Jeg er også mere sikker på, at hvad jeg gør efter et job sager a lot!

Måske job der er endnu vigtigere end placeringen. Ikke på grund af karrieren eller penge, men fordi jeg ikke kan inddeler mit liv. Men jeg har også brug for sund hellige billeder af samfundet. At tale med andre kunstnere og forfattere.

Alt feeds i alt. Jeg har brug for at skabe et miljø, der er stimulerende. Jeg er besat. Jeg har opgivet at forsøge at være en anden. Nogen mindre neurotiske. Nogen fornuftigt med en karriere, pension, livsforsikring, en bil, et hus, 2,5 børn. Jeg er ikke på nogen måde dommer andre at finde lykken i disse ting. Men jeg har brug for noget andet.

Jeg er også ønsker ikke at flyde rundt uden formål, uden en achor.

Det har været mit dilemma for de sidste fire år som jeg spekulerede på omkring Asien, Polen, og nu London. London har ikke været let på alle, men det har hjulpet mig med at resee hvilket spørgsmål.

Steve Willey og Alex Davies arbejde deres vurdere off til at skabe en utrolig læsning serie og samfund (rammende navngivne Openned). Se www.openned.com

Der er også nogle virkelig spændende yngre og yngre digtere i London og Det Forenede Kongerige (se www.pastsimple.org).

Og dette spørgsmål til mig meget!

Men jeg har også brug for et miljø fra dag til dag at stimulerer og udfordringer mig. Jeg har været undervisning jobsøgning færdigheder, og hvordan du klikker på en mus og en masse grundlæggende engelsk for de seneste 9 måneder i London. Jeg har været undervisning virkelig grundlæggende skolefrafald og nogle lidt avancerede grammatik og taler for de sidste tre år.

Jeg beundrer dem, dedikeret ESOL fakultet at gøre denne dag ud og dag ind for mange mange år. Jeg tror på det.

Men jeg kan ikke. Jeg styrter ned igen.

Styrter ned som Korea, som Polen.

Så jeg har en samtale via Skype, for Bilkent Universitet i Ankara, Tyrkiet. Interviewet vil finde sted i 45 minutter.

Jeg har ikke sovet meget i de sidste to uger. Jeg har været stirre på loftet hele natten.

Jeg har brug for nogle alvorlige stimulation og udfordring!

Så måske vil det hjælpe. Hvis jeg kan få jobbet.

Universitetets synes meget godt fra det, jeg kan fortælle. Bilkent Universitet har en masse international fakultet og jeg ville være at undervise i engelsk 101, 102 og måske nogle filosofi. Indhold baseret instruktion betyder jeg ikke undervisning ESL (grammatik og taler osv.) fra en lærebog. Der er et emne. Også en gratis flade i nærheden af eller på campus. Et bibliotek med masser af engelske bøger og mulighed for at begynde at betale mit studielånssystem i USA og måske spare omkring $ 9.000 om året i to år. Jeg kunne genoprette min kredit i Amerika og forny mit udløb Green Card.

Jeg ved ikke, om jeg kan også få job på Bilkent University. Men jeg ved, at jeg ønsker at vende tilbage til universitetsundervisning. Jeg ønsker at lære igen. Jeg ønsker, at forskning og studere og blive udfordret. Ikke et tilbagetog fra de såkaldte "virkelige verden. " Jeg ønsker at undervise i de 18 år gamle freshman nogle Eksistentialismen. Jeg vil gerne høre dem. Til at lytte. At lære.

Jeg har forsøgt at blive:

en opvaskemaskine, en kok, en telemarketer (4 år), en bygningsarbejder, en markedsføringstilladelse udøvende (2 måneder), som er en cement mixer, en EFL underviser, en slags is haven lærer, en robot, en degnen, en filer, en database indrejse, en fisk og chip og så videre.


Jeg vil have min mening om brand.

Jeg er ikke god til det blah liv.

søndag den 22. marts 2009

Problemet med deadlines� � |

... er, når motivet, nægter at dø. Det har ikke standset OK magazine's Jade Gode (1981-2009) officielle tribute� spørgsmål, reputedly indeholder hendes "sidste ord" og mærkevarer "i kærlige hukommelse".
Jeg kan kun forestille mig nogle dårlige trop med at forklare situationen: "Undskyld, hr. Desmond, men vi blev lovet hun gerne have gået nu ..."
På behørig vis, som det påpeges [...]

søndag den 15. marts 2009

' Dracula 'fisk viser baby t�nder

 Tandsæt fisk
 Forstør Billede

"Når du ser dem i fangenskab kan du se de hanner sparringspartner," sagde NHM's Ralf Britz.

 tænkte jeg 'Min Gud, hvad er det, kan de ikke tænder'
Ralf Britz

Fisk fangs I stedet for at være sandt, tænder, de fangs er fremstillet af ben

 Fisk

fredag den 6. marts 2009

Den triumfer Egypten Urnash

silicium Dawn Tarot en udsøgt oprettelse af mefite Egypten Urnash. For dem, attrå yderligere sammenhæng, der er Silicon Dawn LJ gruppe afsat til dette dæk og Tarot i almindelighed. Via MeFi Projekter

mandag den 2. marts 2009

Slideshow: Inde i marts sp�rgsm�let om Press Gazette

Press Gazette vier en stor del af sin marts emne, der leder efter alternativer til opskæring kultur. Her er hurtig rundvisning af de nye spørgsmål med editor Dominic Ponsford: Her er fuldstændig liste over, hvad der er i bladet. Detaljer om, hvordan man kan abonnere kan findes her .

fredag den 20. februar 2009

Northcliffe fusionerer Kent ugeblade

Northcliffe har sammenlagt to af sine indbetalte for ugentlige lokale aviser i Kent.

mandag den 9. februar 2009

Ønsketænkning Blogging

" Det største problem med metal bikini, var, at det wasn� � � t metal. � � "� �" Ikke at metal would� � � ve været en forbedring i forhold til, hvad det var der faktisk er lavet af, der var sådan en hård plast. Uanset hvad det var, det didn� � � t holde sig til one� � � s huden. Min hud. Min unge, som snart vil blive populære, uheldige huden. Så når jeg var afslappende afslappet mod Jabba de Hutt� � � s gigantiske, omend grotesk mave, mit hårde, plastik bikini bottom� � | � � | � � |. Godt, det havde en tendens til at gøre mig nu ikke så private privates ret offentligheden. Især for den aktør stående bag Jabba spiller BOBBA Fett� � "� �" Jeg tror, hans navn var Jeremy� � "� �" fra hvor BOBBA/Jeremy stod, så lige og tallolie og alvorlige bag hans mask� � "� �" at sige det enkelt og weirdly, Jeremy kunne se ud over mit gaben, plastik bikini bundfraktioner hele vejen til Florida. "



- Carrie Fisher går fra skrive lejlighedsvis bog dagligt bloggen , fra stofmisbrug til at misbruge tegnsætning

fredag den 30. januar 2009

' Secret inquests' Bill ansigter st? modstand fra parlamentsmedlemmer

konservative parlamentsmedlemmer har advaret om, at de vil mods?e sig en reform af Coroners system, som ville tillade, at visse inquests der skal afholdes i private, medmindre v?ntlige ?ringer er foretaget med regningen.

tirsdag den 27. januar 2009

Indtagelse M ud af Mart

Jeg havde h?nogle cool ting om New H?M) art , en butik i LA, der har nogle ordspil p?mart, gav sig selv en meget lille plads i LA's Chinatown (det modsatte af en Kmart ...) og har spillet med butikken at v? v? designer residences, ?re installationer og generelt at ryste op til konventionerne i detailleddet p?n m?, jeg ?er flere butikker gjorde.

Anyway, de har endelig gjort deres vej online og ja, b? over med de 400 px x 400 px billeder af stedet (jeg ?er eksterne popups med super store billeder, og jeg ?er dem nu ...), bestanden er alt sammen meget spesh og ventes ikke at blive fundet andre steder online.�Specielt med New High (M) kunstens k?e af mexicanske designere, folk, at jeg vil foretage mere forskning on.�Jeg har l? utallige og kl?bidende rapporter om detailhandlere at stramme op p?udgetterne, vil "sikre" at f?alg og jeg kan bare ikke forestille sig denne forretning under samme tact.�Du har Teamo k?e tr?oop ?inge, br??ig smykker af ?Fire Fem One, industrielle bangles af Gregory Alexander, strikkede Badebekl?ing (en modsigelse i sig selv ...) af Denise Marchebout, mus helmuts ved TEMORES, solbriller med vedh?ede tunge k?r, Blanc ved Franc Fernandez (som har gjort fantastiske hovedbekl?ing for stipendiaten LA-er Brian Lichtenberg) trekant hatte, nyhedskarakter bindis af ansigt og beauts af alle beauts ...

Nogle Marvin Y Quetzal platform sko, der er inspireret af stripper sko, men er helt taget ud af den sammenh? med poleret tr?lace-ups og flerfarvede v?t sider ... og de er i mit size.�jeg bare ske at v? for d?ig til at shoppe p?ette ?res, og b?e K Mart ... en skam ...

(Mange af disse navne er for mig, s?ette links liste kommer i meget handy ...)

 Highmart

torsdag den 15. januar 2009

Det er kun en gul streg. Hvor sv? kan det v? ?

De computergenererede f?e-down linje i amerikansk fodbold er noget, vi tager for givet i disse dage. Men den logistik der kr?s for at g?dette arbejde er temmelig kompliceret. I det mindste har du overvejet dette: Hvis den computer genereret p?n levende billeder, hvordan kan de tr?e det i henhold til de mennesker, der k? rundt p?mr?t, og ikke over dem? Og det bliver en smule mere kompliceret end dette. " Her er nogle af de problemer, der skal l?, for at dette system til at arbejde :
* Systemet har til kende orientering af feltet med hensyn til kameraet, s?en kan male den f?e ned linje med den korrekte perspektiv fra at kameraets synsvinkel.

���� * Systemet har til at vide, i samme perspektiv rammer pr?s, hvor hvert yard linje.

���� * I betragtning af, at cameraperson kan flytte kameraet, systemet skal v? i stand til at forstand kameraets bev?lighed (tilt, pan, zoom, fokus) og forst?erspektivet forandring som f? af flytning.

���� * I betragtning af, at kameraet kan pan, mens du ser det omr?, systemet skal v? i stand til at genberegne overslag med en hastighed p?0 billeder i sekundet som kameraet bev?r sig.

���� * En fodboldbane er ikke fladt - det crests meget forsigtigt i midten for at hj?e regnvandsafstr?ng off. S?en linje beregnes ved systemet har til passende f? kurven for omr?t.

���� * En fodboldkamp er skudt af flere kameraer p?orskellige steder p?tadion, s?ystemet har at g?alt dette arbejde for flere kameraer.

���� * Systemet skal v? i stand til sund fornuft, n?spillere, dommere eller bolden p?v? i l? af de f?e ned, s?et ikke maling linjen oven p?em.

���� * Systemet skal v? klar over, overlejret grafik, at netv?et kan overlay p?cenen. "



Her er en detaljeret forklaring p?vordan det g?.
Og her er en cool video, der viser det i handling .

søndag den 11. januar 2009

Film Trips

Der er 2 Film ture kommer op, den første er på mandag 15. oktober og er til at se Volver på Picturehouse biograf, dette er for Y13 studerende i Tanya's klasse. Mødes på 9,45 for en 10AM screening.

Den anden tur er den 16. oktober og er til at se 'Days of Glory' , det er for alle Y12 film studerende. Mødes på 9,45 for en 10AM screening.

Begge ture er gratis og vil hjælpe med kommende arbejde!

torsdag den 1. januar 2009